Vukovarci proglasili najbolje gimnastičarke

Vukovarci proglasili najbolje gimnastičarke

vukovar gim

U petak 26.1. bila je vrlo dinamična, uzbudljiva i vesela noć za vukovarske gimnastičarke. Početak večeri je bio u gradskom muzeju, gdje su gimnastičarke nastupile i prezentirale svoj rad. Na događaj Noć muzeja gimnastičarke su došle na poziv organizatora, a nastup je bio dinamičan i vrlo zapažen od strane gledatelja.     

Nakon Noći muzeja slijedila je Noć gimnastike, koja se već tradicionalno održava u restoranu Nada. Svečani je to događaj za sve članove kluba, a  njegovoj važnosti u korist govori i dolazak zamjenika gradonačelnika gospodina Marijana Pavličeka. Na samom početku sve prisutne je pozdravila i svima zaželjela ugodnu večer predsjednica kluba Ankica Paun. Zamjenik je pozdravio sve prisutne, gimnastičarkama čestitao na ostvarenim rezultatima i izjavio da će grad i dalje podržavati rad ovog kluba, jer je vidljiv ozbiljan rad sa najmlađima kao i zapaženi rezultati na regionalnoj i državnoj razini.                                                                                                                                                      

Prvi dio večeri je  tajnica kluba Bosiljka Stojšić pročitala izvješće o radu za 2017. koje je svake godinine sve bogatije.                           

U drugom dijelu večeri slijedilo je proglašenje najuspješnijih gimnastičarki za 2017. godinu. Odličja i poklone uručili su predsjednica kluba i zamjenik gradonačelnika. Svaka natjecateljica je dobila medalju i poklon, a najuspješnijima je uručen pehar i poklon.  

Titule najuspješnijih za 2017.  dodijeljene su po kategorijama: mlađa kadetkinja-Monika Zovko, kadetkinja-Ana Kuzmanović, mlađa juniorka-Miljana Poznanović , juniorka-Ellla Kalentić i seniorka-Vanja Kiralj.                               

Posebna priznanja uručena su Moniki Zovko za ostvarene rezultate u A programu, ekipi seniorki za ostvareno 1. mjesto na Završnici KUPA Hrvatske. Ekipu su činile Ivana Kiralj, Tea Stojšić, Vanja Kiralj, Kristina Gužvić i Tena Ivanković.  Na kraju su priznanja za postignute rezultate i značajan  doprinos u djelovanju  kluba u 2017. uručena Tei Stojšić i Ivani Kiralj.  
            
U nastavku večeri slijedilo je zabavno natjecanje u plesu i ugodno i veselo druženje.

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota