Sport / Ostalo

Đakovčanka potpisala ugovor za najjaču svjetsku MMA promociju

Đakovčanka potpisala ugovor za najjaču svjetsku MMA promociju

Đakovčanka Adriana Vuković, potpisala je svoj prvi profesionalni ugovor s Invicta FC-om, odnosno najjačom svjetskom ženskom borilačkom promocijom.

Ova 20-godišnjakinja u posljednje vrijeme trenira u Kanadi , a zastupa je isti agent kao i Stipu Miočića, Jim Walter.

"Put nije bio lagan, a sada će biti još i teži... U ovom sportu nema slabih djevojaka i sve one ulaze u oktogon s jednim ciljem - da te poraze. Unatoč tome, ja njih želim samo pobijediti. Kako god bilo, neka bude Božja volja...

Hvala mom treneru Firasu Zahabiu koji je vjerovao u mene od moje 14. godine. Hvala i predsjednici Invicte Shannon Knapp, koja je također vjerovala u mene i pružila mi ovu priliku.

Ima još puno ljudi kojima bih se željela zahvaliti, no vjerujem da bi ih dugo nabrajala. No, svakako želim spomenuti moje dosadašnje trenere Blaženka Krčeka i Damira Matijevića (judo), Zlatka Klarića (grappling/MMA), Danijela Šimundića (tajlandski boks), Damira Lepošu (boks), Nikolu Švalja (boks), Leonarda Pijetraja (boks) i Željka Vukovića (šećer na kraju Brazilian Jiu-Jitsu/Grappling/MMA).. .te Bernarda Bana, prvog koji je vidio da bi to moglo ovako završiti. Hvala i svim mojim sparing partnerima i partnericama - nadam se i budućoj suradnji.

Naravno ponajviše hvala mojoj obitelji na najvećoj potpori. Tata je ipak odradio najveći posao oko svega ovoga.
I na posljetku, hvala i Jimu Walteru, mom manageru koji dalje preuzima stvari u svoje ruke. Btw, on je i manager našeg Stipe Miočića," rekla je Adriana u objavi na njezinom Facebook profilu.

Prvi pro fight bit će 4. svibnja ove godine u USA, a protivnika će objaviti naknadno.

SiB.hr

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!