Hrvatski sokol najtrofejniji hrvatski klub

Hrvatski sokol najtrofejniji hrvatski klub

sokol

Na 27.  Međunarodnom  karate turniru GRAND PRIX  CROATIA 2018.  održanom  u Samoboru od 12. do 14.01.2018. nazočilo je 1566 natjecatelja iz 214 klubova i 23 države Europe i svijeta. Natjecanje je provedeno po pravilima WKF (Svjetske Karate Federacije) u disciplinama kata i kumite i natjecateljskim disciplinama za osobe s invaliditetom.

Na ovogodišnjem  najjačem regionalnom karate turniru KK Hrvatski sokol  nastupio je s tri (3) mlada  natjecatelja KATIA  ŠEGAVČIĆ, EMA ALŠIĆ i FRAN SELIGMAN u natjecateljskoj disciplini kata pojedinačno i postigli sjajne rezultate osvojivši tri (3) odličja – dva (2) srebrna i jedno (1) brončano odličje što nije ostvario niti jedan drugi klub iz Hrvatske.

U izuzetno kvalitetnoj i zahtjevnoj konkurenciji sudionika iz 15 zemalja (Izrael, BiH, Slovenija, Mađarska, Slovačka, Srbija, Makedonija, CrnaGora, Bjelorusija, Azerbajđan, Ukrajina, Bugarska, Francuska, Italija i Hrvatska) u ukupnom poretku 95 klubova sudionika KK Hrvatski sokol ostvario je nabolji plasman hrvatskih klubova sudionika.

Za ovaj sjajan uspjeh zaslužni su naši mladi daroviti kataši KATIA ŠEGAVČIĆ, osvojila je drugo mjesto - srebrno odličje (zaslugom sudaca izgubila od prvakinje Slovačke),  FRAN SELIGMAN osvojio je drugo mjesto - srebrno odličje (također zaslugom sudaca izgubio od Slovenca) te naša najmlađa katašica EMA ALŠIĆ osvojila treće mjesto - brončano odličje (uz malo više koncentracije  mogla je dogurati do finala). Ovi rezultati dobar su zalog za nastup na nadolazećem prvom Prvenstvu Hrvatske u karateu za školsku populaciju ( 24. Veljače 2018.) i ostvarenje još boljih rezultata. Iskrene čestitke mladim kata sokolašima!
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota