Novi težak ispit za mladu Ingu

Novi težak ispit za mladu Ingu

inga rukovanjski

Zagrebački Christmas kup u dvorani Lučko u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji okupio je jaku ekipu natjecateljica. Hrvatske natjecateljice u obje konkurencije su se dobro nosile s ritmičarkama iz Slovenije, Njemačke, Ukrajine, Portugala, BiH, Crne Gore, Srbije, Austrije i drugih zemalja. Kod juniorki, njih 19,definitivno su pokazale najbolju formu, što se tiče hrvtskih gimnastičarki Tamara Artić iz Varaždina i domaća Tena Čondor. U ovoj, juniorskoj konkurenciji bila je i Inga Rukovanjski iz KRG Osijeka koja je u višeboju završila na 11.mjestu.

- I dalje idemo s nešto lakšim vježbama, ali sam jako zadovoljna što ni u jedna od četiri izlaska na parter ni jedan rekvizit nije ispao. Moram i dalje raditi na izvođenju a uskoro će i vježbe biti pojačane rizicima i majstorstvima koji donose više bodova. No, i ovako sam očekivala ipak nešto više ocjene, ali nisam ni ovima nezadovoljna ali mislim da sam ipak s premalom ocjenom ocjenjena za vježbu s trakom, rekla je Inga Rukovanjski koja već idući vikend ima novi nastup. U slovačkoj Nitri.

- I dalje biramo natjecanja gdje se na parteru ogledamo u pravoj juniorskoj konkurenciji u A programu gdje su protivnice od godinu do dvije stare ritmičarke. Želimo biti u društvu najboljih i njih pratiti, vidjeti što oni rade. Ima natjecanja gdje bi mogli otići i biti jedan od dvije ili tri u konkurenciji i poslije se hvaliti osvojenom medaljom, ali to nam nije za sada cilj. Veliki broj konkurentica, poznatnih i jakih, i što je moguće više izlazaka na parter da probamo svaku vježbu nam je cilj, ističu u vodstvu KRG Osijek, dodajući da shvaćaju kako je problem što za sada nemaju nikada svoju sutkinju, već nam sude sutkinje iz klubova ostalih natjecateljica u Inginoj konkurenciji, ali to je ipak još veći izazov.

U natjecanju koje je organizirao KRG Zagreb u juniorskoj i seniorskoj kategoriji nije bilo više natjecateljica iz Slavonskih klubova. No, u mlađim kategorijama KRG Virovitica imala je svoje adute. Odlična je bila Lana Malčec iz KRG Virovitica s osvojenim četvrtim mjestom u jakoj konkurenciji baby A program 2009.godište.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak