Sport / Ostalo

Mauro Nemčanin završio uspješnu godinu sa pobjedom na međunarodnom turniru u Novom Sadu

Mauro Nemčanin završio uspješnu godinu sa pobjedom na međunarodnom turniru u Novom Sadu

Mauro Nemčanin, član GK Inova gim jučer je slavio na konju sa hvataljkama na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Mauro je i u kvalifikacijama i u finalu suvereno odradio svoju vježbu te bio uvjerljivo najbolji ispred grčkog reprezentativca i reprezentativca iz Jordana.


Mauro je na ovom natjecanju uspješno isprobao vježbu sa kojom će se iduće ljeto predstaviti na prvenstvu Europe u škotskom Glasgowu.

Tako je Mauro na najbolji način završio ovu natjecateljsku godinu koja je za njega i njegov trenerski tim bila iznimno uspješna. U iduću godinu ulazi kao službeno drugi junior Europe!

Podsjetimo, Mauro je u Osijek i Hrvatsku ovo ljeto donio srebrnu medalju sa Europskih olimpijskih igara mladih, što je do sada najveći rezultat hrvatskih mladih gimnastičara u povijesti!

Isto tako Mauro je bio finalist svih međunanrodnih turnira na kojima je ove godine nastupio a pobjede je odnio u Budimpešti i sada u Novom Sadu dok je u Mariboru osvojio 2 mjesto, te u gruzijskom Batumiju peto mjesto. Također je u Osijek donio i zlato na konju sa hvataljkama sa prvenstva Hrvatske.

Iduće godine, iako će sa svojih 18 godina biti još junior i primarni cilj nam je juniorsko EP, planiramo ga uključiti u pokoji seniorski međunarodni turnir koko bi polako započeli ulazak u seniorske "vode".

    

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!