Sport / Ostalo

Članovi Hrvačkog kluba Osijek osvojili 12 medalja

Članovi Hrvačkog kluba Osijek osvojili 12 medalja

Hrvački klub Osijek od nedjelje je bogatiji za čak 12 novih medalja! Članovi kluba sudjelovali su na natjecanju Grappling Kup Srbije 2017 održanom 10.11.2017.  u Kuli. Iznimno su uspješni bili najmlađi članovi kluba pod vodstvom trenera Andrea Jovanovića i Ante Banjana. Najbolji u svojoj kategoriji bio je Zvonimir Šantak, dok su treća mjesta osvojili: Noa Horvat, Šimun Vujić, Mate Micheli, Borna Vukašinović, Mark Jobst, Iva Radoš, Ivan Mandić i Kalista Lazić.



Na natjecanju su sudjelovali i kadetkinja Karla Vujičić koja je u kategoriji preko 50 kilograma osvojila 2. mjesto, junior Lovro Ivančić (3. mjesto u kategoriji do 70 kilograma) i Ivica Tadijanov koji je i na ovom natjecanju u seniorskoj konkurenciji obranio zlato osvojeno prošle godine.

Hrvački klub Osijek time je uspješno zaključio natjecateljsku sezonu u ovoj godini i okreće se pripremama za natjecanja koja slijede početkom 2018. godine. Iz kluba zahvaljuju sponzorima bez čije pomoći uspjesi ne bi bili mogući. To su: Polleo Sport, Hokus Okus, Bonavia Design, OS Metal, Lukenda Transport i Vodovod Osijek.

Novi članovi mogu se upisati u grupe Cardio Kickboxinga, MMA-a, Kickboxinga i Brazilskog jiu jitsu za djecu i odrasle. Za sve dodatne informacije posjetite stranice Hrvačkog kluba Osijek na Facebooku i Instagramu!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!