Sport / Ostalo

Vinkovčanin pogodio 23 para na kladionici i osvojio pravo malo bogatstvo

Vinkovčanin pogodio 23 para na kladionici i osvojio pravo malo bogatstvo

Ovaj vikend bio je izrazito sretan za jednog kladioničara iz Vinkovaca. U četvrtak je odigrao listić, takozvanu 'zmiju', na koji je nanizao čak 23 para sa  sistemom '6 (15 od 17)', odnosno mogao je promašiti dva para.

Kako je birao parove s prilično malim tečajevima, takozvane zicere, onda bi mu na kraju bilo bolje da je odigrao obični listić. No, ni ovako nije bilo loše.

Iz dana u dan su 'prolazili' svi parovi koje je Vinkovčanin odigrao, a posljednja četiri para igrala su se sinoć.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dva su bila 'fiksa' – Juventus je morao pobijediti Crotone, a Benfica Setubal, a dva je teoretski i mogao promašiti jer su se nalazila u sistemu – pobjeda PSG-a kod Monaca i Cerro Portena nad Sportivo Luquenom u paragvajskom prvenstvu.

Juventus je dugo lomio Crotone, ali ga je Mandžukić na kraju slomio, Benfica je bez problema imala 2:0 već na poluvremenu, a 6:0 na kraju utakmice, a iako je PSG bio bolja momčad, ipak je Monaco do samog kraja utakmice održavao nadu za (barem) remijem. Na kraju je bilo 2:1 za Parižane, a kako je Cerro Porteno brzo poveo 2:0, slavlje u Vinkovcima je moglo početi. Doduše, Dos Santos je u 55. vratio Sportivo na jedan gol zaostatka, ali je Cerro Porteno do kraja utakmice zabio još dva gola i donio našem igraču odličan dobitak.

Uložio je 70 kuna, a osvojio 76.204 kune od čega je bonus Germania Sport kladionice 15.975 kuna. Da je odigrao obični listić dobio bi čak 162.565 kuna, ali vjerujemo da je i ovako više engo zadovoljan.

DOBITNI LISTIĆ:

Izvor: Germanijak.hr
FOTO (Ilustracija): Andreja Thomas/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!