Kick na humanitarnom zumbathonu i natjecanju BiB

Kick na humanitarnom zumbathonu i natjecanju BiB

Zumbathon3

Maja Matiša,licencirana instruktorica Zumba fitness-a, je sa svojom ekipom organizirala Zumbathon (R) za pomoć Stanislavi Marušić koja je obolila od karcinoma.

Na događaju je bilo preko 150 vježbača, 19 instruktora iz više od 10 gradova. Tombolom i ulaznicama smo prikupljali financijska sredstva koja će sigurno pomoći našoj vježbačici koja je i u ovom teškom razdoblju života uvijek pozitivna, nasmijana i vesela.

U to vrijeme je drugi dio ekipe predvođen trenerskim kadrom (Ivan Lazić, Hana Per i Josip Jurić) nastupio na 4. Međunarodnom memorijalnom Kupu BiH ''Mujanović Miralem-Lalo'', organiziranom u BKC-u ''Tuzla'' u organizaciji Plesnog kluba Flamenco. Natjecali smo se u 6 kategorija i donjeli kući puno odličja.

Konačni rezultati:

SENIORI C
1.mjesto Hana Per – Josip Jurić

Mlađi juniori 2
1.mjesto Lara Artuković – Sven Vukelić
6.mjesto Karla Antunović – Ivan Parmačević

Mini formacije 3
1. mjesto formacija BIG STARS (Lana Tuksar, Dora Trupeljak, Lucija Činkl, Marta Marek, . . Lucija Vitić, Ema Fingernagl)
2. mjesto formacija MINI GIRLS ( Nikolina Tubić, Luna Mitrović, Hana Tomašević, Maja . . Grmuša, Ana Filek) 

Mini formacije 2
1.mjesto formacija BLACK CATS (Antea Artuković, Nikolina Horvatović, Karmen Mihalina, Hana Pekić, Lea Šimek, Lena Vilić, Manon Tomić, Iva Galošević)
2.mjesto formacija REUNITED (Maja Dizdar, Marija Milković, Lara Jagodić, Klaudija Birtić, . Petra Milković)

Mini formacije 1
2.mjesto formacija DANCING STARS ( Lara Matošević, Lana Fingernagl, Tea Bićanić, Sara . Bićanić, Iva Lučić, Lara Miler)
3.mjesto formacija QUEENS (Petra Čemni, Petra Seletković, Ema Josipa Matošević, Vanesa . Vukšić, Marta Pažin, Iva Živić, Petra Andrijević, Klara Sudić)

Formacije guest
1.mjesto formacija Magical Stars (Lana Vukašinović, Lucija Marijanović, Nina Zorić, Petra Pranjić, Sara Tomakić)

Natjecanje, kao i humanitarni Zumba® događaj, je bilo jako uspješno i već sada pozivamo sve zainteresirane na sljedeći događaj u organizaciji PK Kick, a to je tradicionalno 6. Božićno klupsko prvensto u Akrobatskom rock 'n' roll-u koje će se održati 17.12. u Graditeljsko-geodetskoj školi s početkom u 16 sati.

   

    
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak