Delfini zaplivali u Rijeci

Delfini zaplivali u Rijeci

delfin

Plivački klub osoba s invaliditetom Delfin iz Osijeka vratio se sa otvorenog regionalnog  prvenstva u plivanju za osobe s invaliditetom iz Rijeke koje se održavalo 4. studenog na Kantridi.

Natjecao se između 16 klubova od kojih su 11 iz Hrvatske ,a ostali su iz Slovenije, Srbije i BIH. Natjecalo se 111 plivača i bilo je 290 startova.
Naš klub je i ovaj put zabilježio značajne rezultate i isplivano je mnogo osobnih rekorda.

Osvojeno je četiri 1.mjesta od kojih je 3 osvojio Franko Štimac na 50 prsno, 100 leđno u juniorima i 50 prsno u apsolutnoj kategoriji i Marijan Gazdić 1.mjesto na 100 slobodno.

Druga mjesta osvojili su opet Franko Štimac na 50 slobodno u juniorima,100 leđno u apsolutnoj kategoriji,Marijan Gazdić na 50 leđno u apsolutnoj kategoriji.

Treća mjesta zauzeli su Filip Nelović na 50 prsno, 100 slobodno i 100 prsno u apsolutnoj kategoriji, Marijan Gazdić na 50 slobodno apsolutna kategorija, Denis Lenger 100 m slobodno apsolutna kategorija, Franko Štimac 100 prsno juniori i Marko Šilović 100 leđno apsolutna kategorija.

Na natjecanje su još išli Tin Barbarić, Marko Kovačević, Juraj Plazibat i Nemanja Vojvodić koji nisu bili među prva tri mjesta ali su neki od njih isplivali osobne rekorde i popravili vremena.

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda