Sport / Ostalo

Počinje 9. Piramida Tenis kluba ''Jezero''

Počinje 9. Piramida Tenis kluba ''Jezero''

Dobra vijest za tenisače rekreativce iz Osijeka i Osječko-baranjske županije stiže iz Tenis kluba Jezero. Na inicijativu članova ovog najmasovnijeg regionalnog natjecanja teniskih rekreativaca u listopadu 2017. godine početi će nova, već 9. sezona Zimske piramide za singl i parove.

Sudeći prema vremenskoj prognozi uvjeti na igru bit će dobri, no „za svaki slučaj“ sredinom listopada na terenima u Kupskoj ulici u Osijeku bit će postavljena dva balona, pa će se mečevi moći odigravati istovremeno na čak pet zatvorenih teniskih terena. Naravno, tri igrališta ostaju na otvorenom tako da igrači mogu izabrati najugodnije uvjete za natjecanje i rekreaciju.

Prvi mečevi 9. Zimske piramide počinju, ali novi kandidati se mogu prijaviti i naknadno, zapravo tijekom cijele godine, i to bez obzira na tenisko predznanje. Naime, igrači su razvrstani u 20-tak redova (jakosnih skupina) po 6 osoba. Najbolji igrači su u višim redovima, a u međusobnom razigravanju omogućava se svakomu da igra u sebi primjerenoj skupini te napreduje prema rezultatima na terenu. Igrači međusobno dogovaraju termine susreta, u pravilu u danima vikenda, no tereni su otvoreni i svim radnim danima.

Tenis klub Jezero ujedno nastavlja sa Školom tenisa, i to bez obzira na dob osoba koje se žele rekreirati, ali i naučiti i pravila i pravilno igranje tenisa. Naravno, najveći interes za Školu tenisa pokazuju učenici osnovnih i srednjih škola, no trener Oliver Janković spreman je poučiti svakog zainteresiranog kandidata.

Inače, Tenis klub Jezero, uz nadmetanje u Piramidi i tenisku rekreaciju po izboru, nudi i mogućnost igranja skvoša, i sve to u ugodnom ambijentu uz pravo jezero gotovo u centru grada.

Detaljnije informacije može se naći na www.tkjezero.hr i Facebook stranici Tenis Klub Jezero te kontaktom na 031/272-900.

TK JEZERO PLAKAT 1


Izdvojeno

Reci što misliš!