Petero Osječana nastupilo za kadetsku reprezentaciju

Petero Osječana nastupilo za kadetsku reprezentaciju

Bosic Melani Skrtic Mislav

Petero članova Atletskog kluba Slavonija-Žito nastupilo je za reprezentaciju Hrvatske na tradicionalnom Susretu kadetskih reprezentacija Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke i Slovenije koji se održao 30. rujna 2017. u Varaždinu.

Čast nastupa u hrvatskom dresu imali su Melani Bosić, Barbara Paravac, Klara Šoja, Filip Medić i Mislav Škrtić.

Ženska štafeta 4x100m, u čijem je sastavu trčala i naša Melani Bosić, osvojila je 2. mjesto (48,91). Štafetu su činile Eva Mačković, Ema Vukadin, Antonia Dušević te kao četvrta izmjena Melani Bosić.

Na postolje se popeo i Mislav Škrtić kao član mješovite štafete 4x300m koja se sastojala od dvojice kadeta i dvije kadetkinje. Valentino Bečeheli, Josipa Cecić, Mislav Škrtić i Lara Topić zajedničkim su snagama osvojili broncu (2:43,91).

U skoku s motkom kod kadetkinja, za Hrvatsku su nastupile dvije članice našeg kluba. Klara Šoja zauzela je 5. mjesto (3,10m) dok je Barbara Paravac, nažalost, ostala bez plasmana budući da nije uspjela preskočiti početnu visinu.

Filip Medić plasirao se na 6. mjesto u skoku u dalj (5,80m).

Osim u štafeti, Melani Bosić nastupila je i u utrci na 300m gdje je bila deseta (42,59).

Hrvatska je u ekipnom poretku (kadeti + kadetkinje) zauzela 3. mjesto (264,5 bodova), druga je bila Češka (426), a sveukupni pobjednik Mađarska (436,5). U muškoj konkurenciji Hrvatska se plasirala na treće, a u ženskoj konkurenciji na četvrto mjesto.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja