Sokolaši opet zlatni

Sokolaši opet zlatni

sokolasi

Od petka 29.9. do nedjelje 01.10 u Rijeci, održan je karate turnir na kojem je učestvovalo 120 klubova, 1550 natjecatelja iz 21 zemlje Europe i svijeta, a među njima i dvoje mladih natjecatelja koji su branili boje grada Osijeka: KATIA ŠEGAVČIĆ i FRAN SELIGMAN. U jakoj konkurenciji posebice natjecatelja iz Mađarske, Italije, Slovačke i Srbije osječki kataši ostvarili su rezultate za pamćenje.

FRAN SELIGMAN nastupio je u službeno kategoriji mlađi učenici. Dominira tijekom svih mečeva te sve protivnike pobjeđuje rezultatima 5:0 i osvaja ZLATNO ODLIČJE. Uz odlično odrađenu finalnu katu Kanku Dai, za što je nagrađen glasnim ovacijama i pljeskom gledatelja.
Ovo je bio odličan nastup Frana, koji svakim svojim nastupom pokazuje veliki napredak i dominaciju u svojoj kategoriji.

KATIA ŠEGAVČIĆ nastupila je u dvije kategorije kata - službena mlađe učenice i službena učenice te osvojila DVA ZLATNA ODLIČJA. U kategoriji mlađe učenice open u kojoj je bilo 14 natjecateljica, Katia je pokazala vrhunsku spremnost i borbenost te u finalu pobjeđuje rezultatom 5:0 uz sjajnu izvedbu kate KANKU DAI, te osvaja zlatno odličje. U kategoriji učenica open u kojoj je bilo 16 natjecateljica, sve svoje protivnice pobjeđuje iz kola u kolo rezultatima 5:0. U finalu ima za protivnicu državnu prvakinju Hrvatske u kategoriji učenica i pobjeđuje ju rezultatom 4:1 uz sjajnu izvedbu kate GOJUSHIHO SHO, te osvaja također, zlatno odličje. Katia ovime pokazuje da je neprikosnoveni šampion u svojoj i starijim kategorijama te da se od nje i dalje mogu očekivati ovakvi izvrsni rezultati kako u Hrvatskoj tako i u Europi.

Iskrene čestitke natjecateljima i treneru Zvonku Biondiću na ovim fenomenalnim rezultatima.

Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja