Sport / Ostalo

Fran Seligman mladi kataš Karate kluba Hrvatski sokol pobjedio prvaka Balkana

Fran Seligman mladi kataš Karate kluba Hrvatski sokol pobjedio prvaka Balkana

U subotu 23.09.2017. održan je poznati međunarodni karate turnir u Slavonskom Brodu, koji traje 24 godine u neprekidnom nizu i na kojem je karate klub Hrvatski sokol isto toliko godina neprekidno nastupao i postizao mnoštvo zapaženih rezultata.

Ovogodišnji međunarodni turnir zanimljiv je iz razloga što je na njemu nastupilo 430 natjecatelja iz 48 klubova iz Slovačke, BiH i Hrvatske, ali po broju natjecatelja slovački i BiH natjecatelji zamalo su bili brojniji od natjecatelja iz hrvatskih klubova, a po broju osvojenih odličja u kata i kumite disciplini najuspješniji su bili natjecatelji iz BiH.

PRVO MJESTO u kata natjecanju osvojili su natjecatelji iz karate kluba Hrvatski sokol koji su u svojim kata disciplinama dominirali na ovogodišnjem turniru i zasluženo osvojili 6 ( šest ) ZLATNIH ODLIČJA.

Svoj grad i klub dostojno su predstavili mladi kataši karate kluba Hrvatski sokol u sastavu: KATIA ŠEGAVČIĆ ( 9 godina) - mlađe učenice i učenice - osvojila 2 ZLATNE medalje i 2 prigodna pehara.

EMA ALŠIĆ (6 godina) - cicibanke i mlađe učenice - osvojila 2 ZLATNE medalje i 2 prigodna pehara
FRAN SELIGMAN (8 godina) - mlađi učenici i učenici - osvojio 2 ZLATNE medalje i 2 prigodna pehara

Važno je naglasiti kako je FRAN SELIGMAN u kategoriji mlađi učenici u finalnom ogledu odličnom izvedbom majstorske kate KANKU DAI pobjedio Arnautovića iz Travnika (BiH) ovogodišnjeg prvaka Balkana koji je nešto lošije izveo zahtjevnu majstorsku katu GOYO SHIHO SHO.

Zavidnu formu pokazala je naša kata šampionka KATIA ŠEGAVČIĆ koja je svoje suparnice u finalu nadmoćno pobijedila odličnom izvedbom vrlo zahtjevne majstorske kate KANKU SHO.

Naša najmlađa kata natjecateljica EMA ALŠIĆ s nepunih 7 godina pokazala zavidnu zrelost i formu jer je do zlatnih odličja morala 9 puta izlaziti na meč sa suparnicama.

S mladim natjecateljima bili su treneri Kristijan Klarić i Zvonko Biondić. Čestitke mladim natjecateljima, trenerima i hvala roditeljima na uloženom trudu.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!