Sport / Ostalo

TOP OF THE ROCKS - Prvo amatersko natjecanje za male penjače u Zlatnoj gredi

TOP OF THE ROCKS - Prvo amatersko natjecanje za male penjače u Zlatnoj gredi

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek i Kuća u prirodi Zlatna Greda pozivaju sve zainteresirane, mlade ljubitelje adrenalina i njihove roditelje da u nedjelju, 17. rujna s početkom u 9 sati posjete prvi i jedinstveni Top of the Rocks događaj.



Top of the Rocks je prvo amatersko natjecanje za male penjače u Slavoniji i Baranji koje će se održati u sklopu adrenalinskog parka i namijenjeno je svima koji su se već okušali u penjanju na umjetnu stijenu, ali još više onima koji to još nisu, a željeli bi. Natjecanje raspoređeno po dobnim kategorijama od 5 do 17 godina vodit će profesionalni penjači uz podršku, osiguranje i asistenciju djelatnika HGSS-a.

Prijavite svoje klinceze i klince, pokušajte i vi, odmorite se od užurbanog gradskog života i na udaljenosti od samo 30 minuta vožnje od središta Osijeka dajte slobodnom penjanju priliku da se zaljubite u njega.

TOTR je prvi događaj ove vrste u Slavoniji i Baranji te je ujedno i prilika da se uspješnom realizacijom žiteljima ovog kraja i potencijalnim turistima trajno ponudi uzbudljiv, zdrav i zabavan sadržaj.

Pratite Facebook događaj i saznajte više informacija kroz nadolazeće razdoblje: TOP of the ROCKS @Kuća u prirodi Zlatna greda
PRIJAVE: FB - @zlatna.greda, [email protected], www.zlatna-greda.org

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu Kuće u prirodi u ponudi su i ukusna jela te mogućnost noćenja. Svi kontakti za rezervacije nalaze se na stranici www.zlatna-greda.org.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!