Katja ponovo zlatna

Katja ponovo zlatna

katja segavcic

U subotu 09. rujna 2017. g. u Zagrebu je održan 6. Zagreb Karate Kup na kojem je učestvovalo 733 natjecatelja u svim uzrasnim kategorijama iz 86 klubova i 11 europskih država, a među njima i troje mladih natjecatelja koji su branili boje grada Osijeka: KATIA ŠEGAVČIĆ, FRAN SELIGMAN i KARLO GLAVAŠ. U vrlo jakoj konkurenciji posebice natjecatelja iz Mađarske i Slovačke osječki kataši su ostvarili odlične rezultate.

Višestruka šampionka KATIA ŠEGAVČIĆ u kategorijama mlađe učenice open i učenice open nadmašila je svoje protivnice rezultatima 5:0 i osvojila DVA ZLATNA odličja s dva prigodna pehara.

Sve zapaženije rezultate postiže i mladi kataš FRAN SELIGMAN koji je u kategoriji mlađih učenika open nadmoćno osvojio ZLATNO odličje i prigodni pehar.

Najmlađi kataš KARLO GLAVAŠ u jakoj konkurenciji mlađih učenika osvojio je BRONČANO odličje.

U konkurenciji 86 klubova iz 11 europskih država u kata disciplini KARATE KLUB HRVATSKI SOKOL OSIJEK osvojio je DRUGO mjesto, odmah iza reprezentacije Slovačke, što je sjajan rezultat osječkih mladih natjecatelja te time pokazao kvalitetan rad i veliki potencijal kluba i njegovih članova!
S mladim natjecateljima bili su treneri Kristijan Klarić i Zvonko Biondić. Čestitke mladim natjecateljima, trenerima i roditeljima na uloženom trudu. 

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja