Sport / Ostalo

Donna Vekić senzacionalnom pobjedom do svog drugog WTA turnira u karijeri!

Donna Vekić senzacionalnom pobjedom do svog drugog WTA turnira u karijeri!

Osječanka Donna Vekić u dramatičnom je finalu  turnira u Nottinghamu svladala osmu tenisačicu svijeta Johannu Kontu i osvojila svoj drugi WTA naslov u karijeri.

Donna je u svom petom WTA finalu u karijeri slavila protiv prve nositeljice, Johanne Konte s rezultatom 2:6, 7:6 (3), 7:5.

- Ovo je nevjerojatno, moj drugi turnir u karijeri. Nakon što sam izgubila prvi set pokušala sam se koncentrirati na svoju igru i smanjiti pogreške. Sada slijedi Birmingham, pa Wimbledon - rekla je Donna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Donna je ušla u finale WTA turnira u Nottinghamu nakon velike borbe protiv Šafarove u subotu, no imala je snage za još jednu junačku pobjedu.

Publika u Nottinghamu bila je uvjerena u pobjedu Britanke nakon uvjerljivih 6:2 u prvom setu, no uslijedio je preokret. Donna se dobro držala u drugom i zatim u 13. igri rezultatom 7:3 izborila odlučujući set.

U trećem setu Vekić je napravila rani 'break', no Konta je uzvratila, da bi naša tenisačica kod 5:5 opet oduzela servis protivnici i zatim spasila 'break' priliku na svoj i privela posao kraju.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!