GD Osijek: Ljetni sportski kamp Osijek 2017. – prijave u tijeku

GD Osijek: Ljetni sportski kamp Osijek 2017. – prijave u tijeku

ljetni kamp 5

U organizaciji Gimnastičkog društva Osijek-Žito, i ovo ljeto održat će se Ljetni sportski kamp za djecu predškolske i mlađe školske dobi (6 - 10 godina) kroz koji će mališani grada Osijeka upoznati se s gimnastikom i plivanjem, te kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme uz razne aktivnosti sportskog i kreativnog karaktera.

Aktivnosti kampa bit će, kao i do sada, organizirane u dva segmenta: u prijepodnevnim satima (9.00 do 11.00 sati) – plivački dio (Gradski bazeni Osijek), a u poslijepodnevnim (15.00 do 18.00 sati) – gimnastički dio (dvorana Šećeranski dom) te niz kreativnih radionica.

Zainteresirana djeca kamp mogu pohađati u 2 termina:

-    3. do 7. srpnja – 1. grupa
-    10. do 14. srpnja – 2. grupa

Tijekom boravka u kampu najmlađi će u malim homogenim grupama usavršavati elemente plivanja poput plutanja, klizanja, skokova, rada nogu i ruku raznih tehnika, koordinaciju tehnika. Tijekom gimnastičke škole, djeca će se upoznati sa gimnastičkim spravama i rekvizitima koji se koriste u gimnastici te učiti i usavršavati razne elemente poput kolutanja, mostova, visenja, zvijezde, pravilnog hodanja i držanja, a sve to uz nadzor i pomoć naših trenera. Polaznici kampa sudjelovat će i u nizu kreativnih radionica i predavanja.

Sve o Ljetnom sportskom kampu možete pronaći na www.gdosijek.hr, a za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti se na broj telefona 091 421 1188.

Pozivamo sve mališane da se pridruže Ljetnom sportskom kampu te da i ovo ljeto, uz pomoć stručnih trenera, provedu zabavno vrijeme usavršavajući znanje plivanja i gimnastike. Vidimo se!

NAGRADNA IGRA 
Gimnastičko društvo Osijek Žito poklanja 1x kotizaciju za kamp. U komentar upišite: "I moji klinci idu na Ljetni sportski kamp!" Dobitnika proglašavamo u srijedu 28.6.

DOBITNIK: Dražen Balog

   

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events