Sport / Ostalo

Mladi karate sokolaši odlični u Vukovaru

Mladi karate sokolaši odlični u Vukovaru

Na ovogodišnjem međunarodnom karate turniru KUP VUKOVARA 2017, održanom 10.06.2017. mladi kata natjecatelji karate kluba Hrvatski sokol u konkurenciji 32 kluba i 907 natjecatelja iz 4 zemlje ( BiH, Srbija, Makedonija i Hrvatska) osvojili su 3 zlatna odličja, 2 srebrna i 2 brončana odličja. Sa ukupno osvojenih 7 odličja zauzeli su visoko 4. mjesto u ukopnom plasmanu što je za svaku pohvalu i respekt.



Odličja su osvojili:

KATIA ŠEGAVČIĆ srebrno i brončano odličje, EMA ALŠIĆ najmlađa natjecateljica, dva zlatna odličja i statuu Vukovarskog vodotornja, FRAN SELIGMAN jedno zlatno odličje i statuu Vukovarskog vodotornja i jedno brončano odličje, KARLO GLAVAŠ jedno srebrno odličje.
3 zlatna odličja, 2 srebrna i 2 brončana( 7 odličja ) ukupan je broj osvojenih odličja.

Nakon izuzetno napornog ali i izuzetno uspješnog natjecateljskog razdoblja od kolovoza 2016. do lipnja 2017. slijedi natjecateljska stanka, do početka nove školske godine i nove natjecateljske sezone.

Iskrene čestitke svim osvajačima odličja na Vukovar Kupu.

Posebnu pohvalu upućujemo svim  mladim natjecateljima KK Hrvatski Sokol na izvrsnim rezultatima postignutim na svim natjecanjima od početka sezone do danas.
 
Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić

       


Izdvojeno

Reci što misliš!