Sport / Ostalo

Prijenos uživo: Pannonian Challenge BMX finale

Prijenos uživo: Pannonian Challenge BMX finale

Pannonian Challenge upravo je otvorio skate park Copacabana za svoj posljednji, ali i najuzbudljiviji dan.

Već sada u park pristižu posjetitelji i vozači i pripremaju se za ono za što se uvijek traži koje mjesto više, bolje rečeno, koja stotina više. BMX majstori danas su na rasporedu da adrenalinom ispune Osijek, a domaća publika ima i svog heroja kojem će dati najglasniju podršku, kao i svake godine. To je Marin Ranteš, Varaždinac koji se popeo u sami vrh svjetskog BMX-a. Osim njega tu je i neizostavni posjetitelj festivala, legenda BMX-a Senad Grošić, jedan od najutjecajnijih BMX vozača svijeta. No, oči će svakako biti uprte i u vožnju Logana Martina, svjetskog prvaka, čijim vožnjama ne mogu odoljeti ni gledatelji ali ni BMX znalci diljem svijeta.

Ovogodišnje, osamnaesto izdanje dosad najočekivanijeg izdanja Pannonian Challengea zatvorit će izvođači koji su već obećali pravi show! Let 3, Frenkie, Sassja i Yesh večeras će u dvorištu Vege osigurati pravu glazbenu poslasticu i ponovno razigrati plesni podij. Sinoćnji nastup S.A.R.S.-a ispunio je sva očekivanja Osječana, koji su pjevali i plesali u do zadnjeg mjesta popunjenoj Vegi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pannonian Challenge i ove je godine okupio najbolje vozače svijeta u BMX, inline i skate disciplinama, ali i neke od najboljih glazbenih bendova i izvođača regije i tako ponovno potvrdio status jednog od najvećih i najboljih regionalnih festivala ekstremnog sporta i glazbe.

PRIJENOS UŽIVO

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!