Sport / Ostalo

Osječanima prva tri mjesta u SNIPE-OS 2017.

Osječanima prva tri mjesta u SNIPE-OS 2017.

U natjecanju taktičkog snajperskog pucanja pod nazivom SNIPE-OS 2017. kojeg je organizirao UPS Pampas sekcija puška održanog 27.5.2017. u Osijeku pobijedio je Davor Mudri član Ritter&Stark tima i to u konkurenciji 30 natjecatelja, dok je drugo mjesto osvojio Abrinac Franjo član UPS Pampas a treće Marin Peran također član Ritter&Stark tima.



Natjecanje se sastajalo od tri kruga. U prvom se pucalo na geometrijske likove raznih veličina na udaljenosti od 50 m, 150 m i 250 m po pet metaka za svaku metu. U drugom se gađala teniska loptica koja se njihala na udaljenosti 175 m s jednim metkom.

Deset najboljih iz prva dva kruga išlo je u treći u kojem se prvo trčalo 50 metara po municiju za pištolj, zatim se pucalo iz pištolja u pet metalnih meta, pa se ponovno trčalo 50 metara i pucalo snajperskom puškom u 5 visećih ping pong loptica i to sve u zadanom vremenu od 150 sekundi. Pobjednik Davor Mudri koji je pucao snajperskom puškom Ritter&Stark model SX-1 MTR u call. .308 win jedini je u zadanom vremenu pogodio sve mete.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!