Sport / Ostalo

Mladi karataši Hrvatskog sokola dostojno predstavili svoj grad i županiju

Mladi karataši Hrvatskog sokola dostojno predstavili svoj grad i županiju

Na ovogodišnjem međunarodnom turniru CROCUP održanom u mjestu Nedelišće, poznatom po svom najboljem športašu gimnastičaru Filipu Udeu. Na turniru, nastupili su 408 natjecatelja iz 58 klubova i 5 europskih zemalja ( Slovenija, Mađarska,BiH, Slovačka i Hrvatska).


Naša najbolja karatašica KATIA ŠEGAVČIĆ, opetovano je potvrdila svoju dominaciju u dvije natjecateljske kategorije osvojivši DVA ZLATNA ODLIČJA( u službenim kategorijama) i trenutno zauzima prvo mjesto u rangiranju ,europskog karate portala( e-karate.eu) na kojem se nalazi 265 rangiranih natjecateljica, što je nesumljivo veliki uspjeh koji nije postigla niti jedna natjecateljica iz grada Osijeka i šire regije od samostalnosti Hrvatske. Važno je upoznati javnost da je Katia Šegavčić 2016. natjecateljskoj godini na istom karate portalu nadmoćno osvojila PRVO MJESTO što je povijesni uspjeh mlade Katie Šegavčić koja će i nadalje s ponosom na svim natjecanjima u inozemstvu i Hrvatskoj prezentirati svoj klub, grad i županiju.

Katia i klubski čelnici su ponosni što uz Katiu stasaju novi mladi karate šampioni koji također osvajaju najviša športska odličja. S ponosom ističemo FRANA SELIGMANA koji je također dominirao na turniru i osvojio DVA ZLATNA ODLIČJA u dvije natjecateljske službene kategorije, a čestitke su stigle i od njegovog strica, svjetski poznatog i priznatog osječkog gimnastičara Roberta Seligmana.

S 4 zlatna odličja u ukupnom plasmanu klubova opetovano je karate klub Hrvatski sokol, zauzeo visoki plasman i dokazao da se u karate klubu Hrvatski sokol izuzetno kvalitetno radi s mladim karate natjecateljima. Uspjeh kluba bio bi i veći da su na turniru nastupili njihovi mladi šampioni Karlo Glavaš i Ema Alšić.
I na ovom turniru jedino je Karate Klub Hrvatski sokol predstavljao svoj grad i županiju Osječko-baranjsku.

Iskrene čestitke mladim karate sokolašima za velike rezultate.
  


Izdvojeno

Reci što misliš!