Sport / Ostalo

Pet bronci za TK Osijek

Pet bronci za TK Osijek

U sportskoj dvorani Trešnjevka u Zagrebu održano je 2. Seniorsko prvenstvo Hrvatske U-21, 2017. godišta 2001.-1997. u organizaciji taekwondo kluba Metalac. To se natjecanje održalo u sklopu turnira Metalac open. Na turniru se okupilo oko stotinjak mlađih seniora iz 27 klubova iz cijele Hrvatske.



Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub Osijek sa 6 natjecatelja: u kategoriji mlađih seniorki nastupile su Hana Marković -53kg., Andrea Begić -57kg, Laura Zahirović -62kg i mlađi seniori Filip Jelošek -63kg, Denis Bakunić i Matej Volarević oba -68kg.

Nakon uzbudljivih i dinamičnih borbi do brončanih medalja dolaze Hana Marković nakon pobjede nad Anitom Mislimi iz Zagreba 10:4 i gubitkom borbe od Laure Ćoso iz splitskog Gusara 0:1 u zadnjim sekundama borbe, Andrea Begić nakon pobjede nad Dorom Beronjić iz karlovačkog Banija Pandasa 7:1 i gubitkom borbe od visoke i neugodne Lucije Domić iz splitskog Marjana i kasnije prvakinje Hrvatske 1:7, Laura Zahirović nakon pobjede nad Viktorijom Pavlovsky iz splitskog Nerya 5:2 i gubitkom borbe od visoke i neugodne Tine Živaljić iz splitskog Marjana 1:3 u zadnjim sekundama borbe, Filip Jelošek nakon pobjede nad Pavom Elezom iz splitskog Marjana 15:10 i gubitkom borbe od Marka Maljkovića iz zagrebačkog Osvita i kasnijeg prvaka Hrvatske 1:12, te Denis Bakunić nakon pobjede nad Zvonimirom Baličevićem iz vinkovačkog Sajnamija 7:5 i gubitkom borbe od Vite Blageca iz zagrebačkog Osvita i kasnijeg prvaka Hrvatske. Za korak prekratak ostaje Matej Volarević koji gubi od Dominika Konteta iz zagrebačke Lokomotive 3:14.

Nakon osvojenih pet brončanih medalja taekwondo klub Osijek zauzima 8. mjesto u ukupnom plasmanu klubova.
  


Izdvojeno

Reci što misliš!