Sport / Ostalo

Ulaznice za Davis cup u Osijeku samo preko interneta

Ulaznice za Davis cup u Osijeku samo preko interneta

Hrvatski teniski savez obavijestio je jučer kako će od ponedjeljak (16.1.) od 12 sati krenuti prodaja ulaznica za predstojeći susret prvog kola Svjetske  skupine Davis Cupa između Hrvatske i Španjolske (Osijek, od 3. do 5. veljače 2017.).



U prodaju će u prvoj fazi (do 23. siječnja) ići isključivo kompleti, a tek potom će se eventualne neprodane ulaznice moći kupiti kao pojedinačne karte. Tijekom prvih sedam dana kupovina će biti moguća isključivo u internetskoj prodaji na stranici www.ulaznice.hr.

Cijena kompleta za sva tri dana je, ovisno o sektoru, 150 ili 200 kuna. Ukupno je u dvorani mjesta za oko 3500 gledatelja, a dio ulaznica bit će prodan ili podijeljen prema uobičajenim kriterijima: 10% za Međunarodni teniski savez (ITF), 10% za Španjolski teniski savez (RTF), 210 ulaznica za teniske zajednice, dio ulaznica rezerviran je za kupovinu prema rezervacijama teniskih klubova i slično.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još uvijek je pak nepoznato u kojem sastavu će igrati Hrvatska. Sigurno je kako u reprezentaciji neće biti sjajnog igrača parova, Ivana Dodiga, dok je nastup Marina Čilića i Borne Čorića neizvjestan. Sigurno je pak kako će Španjolsku predvoditi jedan od najboljih igrača današnjice, Rafael Nadal.

SiB.hr

   

   


Izdvojeno

Reci što misliš!