Sport / Ostalo

Davidović i Vukovac pod vodstvom gimnastičkih aseva do medalja u Novom Sadu

Davidović i Vukovac pod vodstvom gimnastičkih aseva do medalja u Novom Sadu

Mlađi juniori Gimnastičkog društva Osijek – Žito sa nastupa na Memorijalu „Laza Krstić i Marica Dželatović“ održanim ovaj vikend u Novom Sadu u Osijek su donijeli čak 5 medalja i time uspješno priveli kraju natjecateljsku 2016. godinu!

Gimnastički tim u sastavu Neven Lucian Davidović, Josip Vukovac i Marija Milas pod vodstvom Roberta Seligmana i Tomislava Markovića (ovaj put u ulozi trenera) vikend iza nas proveli su na natjecanju u susjednoj Srbiji i kući se vratili s čak 5 odličja.

Pojedinačno, Davidović se okitio s 2 srebrne medalje (karike i parter) dok je njegov klupski kolega Josip Vukovac kući donio 2 bronce (konj s hvataljkama i ruče) te uzeo srebro na preči. Seniorka Marija Milas također je nastupila s vježbom na gredi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Memorijal „Laza Krstić i Marica Dželatović“ organizaran je ove godine 7. put, a među natjecateljima bili su i gimnastičari i gimnastičarke iz Jordana, Malte te Južne Afrike.

Zanimljivost ovog natjecanja je i ta što su se gimastički seniorski reprezentativci Hrvatske i članovi GD Osijek - Žita, Seligman i Marković, ovaj put pojavili u ulogama trenera mladih gimnastičara, a ne kao natjecatelji kako to obično bude.

„Jako sam zadovoljan nastupom naših mlađih juniora, a posebno količinom osvojenih medalja. Sa zadovoljstvom mogu reći da su Neven, Josip i Marija natjecatelji koji se među ostalima izdvajaju svojim pristupom radu, zalaganjem i ponašanjem zbog čega mi je bila čast pratiti ih na natjecanje u Novi Sad“, po povratku u Osijek rekao je Seligman.

Za više informacija o Školi gimnastike za najmlađe, programima treniranja te organizaciji sportskih rođendana, posjetite službenu Internet stranicu Gimnastičkog društva Osijek – Žita – www.gdosijek.hr.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!