Sport / Ostalo

Midal i Studentski zbor osnivaju prve hrvatske sveučilišne navijačice

Midal i Studentski zbor osnivaju prve hrvatske sveučilišne navijačice

Plesna skupina „Midal“ u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Osijeku osniva prve hrvatske sveučilišne navijačice!

Zadatak ovih djevojaka bit će: ohrabrivati sve sveučilišne sportske ekipe i pratiti ih na njihovim sportskim nastupima u Osijeku i izvan njega, ali i nastupati na raznim događanjima u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta te uživati u druženju i plesu!

U svemu tome će im pomoći djevojke iz plesne skupine „Midal“ koje iza sebe imaju 10 godina plesnog iskustva. Midal je osnovan 2005. godine pod vodstvom 5 djevojaka koje su prve pokrenule trend cheerleadinga u Osječko – baranjskoj županiji. Od tada, plesna skupina je nastupala na brojnim sportskim događanjima, ali i osvajala medalje na državnim i međunarodnim natjecanjima u cheerleading, cheer dance, jazz dance i pom pon kategorijama.
Zainteresiranim studenticama dovoljna je volja za redovitom tjelesnom aktivnošću (koja odlično dođe kao ispušni ventil od cjelodnevih predavanja i učenja) i želja za stjecanjem novih iskustava i poznanstava. Prethodno plesno iskustvo nije potrebno, ali je svakako dobrodošlo!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodatne informacije zainteresirane djevojke mogu saznati na upisu i prvom treningu koji će se održati u ponedjeljak 5.12. u 20h, u Novom studentskom domu u Campusu.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!