Sport / Ostalo

Boleru zlato, dva srebra i bronca

Boleru zlato, dva srebra i bronca

Kulturno umjetnički centar “Bolero” iz Osijeka natjecao se proteklog vikenda na WADF (World Artistic Dance Federation) Svjetskom i Europskom prvenstvu u standardnim i modernim plesovima, na kojima su natjecatelji osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Natjecanja su se održavala u mjestu Liberec u Češkoj a trajala su od 22.- 27. studenog 2016., te je na njima sudjelovalo preko 3.000 natjecatelja u konkurenciji iz dvadesetak zemalja.

Na Svjetskom prvenstvu reprezentativci K.U.C. “Bolero” postigli su slijedeće rezultate:

U kategoriji Djeca u disciplini Salsa solo Angelika Španić osvojila je 15. a Laura Pavić 25. mjesto; u Bachata solo Angelika Španić 15. mjesto, a Laura Pavić 19. mjesto. U disciplini Salsa duo obje su osvojile 7. mjesto.

U kategoriji Juniori u disciplini Bachata natjecatelji Bruno Toth i Lucija Kelava Mihajlović osvojili su 9. mjesto, a u Disco Foxu 1. mjesto. Par Josip Sever Smrček i Irena Stojkov 11. mjesto u Bachati, te u disciplini Disco Fox 2. mjesto.

U kategoriji Odrasli natjecateljski par Igor Vajnberger i Vivienne Griner osvojili su 2. mjesto u disciplini Disco Fox.
   
Na Europskom prvenstvu, u kategoriji Juniori i disciplini Salsa Bruno Toth i Lucija Kelava Mihajlović osvojili su 3. mjesto, Josip Sever Smrček i Irena Stojkov 7. mjesto, dok su u kategoriji Odrasli Igor Vajnberger i Vivienne Griner u Salsi osvojili 4. mjesto.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!