Sport / Ostalo

Odličan uspjeh mladih karate sokolaša u Varaždinu

Odličan uspjeh mladih karate sokolaša u Varaždinu

U subotu 26.11.2016. mladi natjecatelji KK Hrvatski sokol , nastupili su na vrlo kvalitetnom, ali i po brojnosti značajnom međunarodnom karate turniru u Varaždinu pod nazivom „KUP SVETOG NIKOLE“ te su opet postigli sjajne rezultate u disciplini kata.



KATIA ŠEGAVČIĆ u kategoriji mlađe učenice i učenice nadmoćno je osvojila 2 ZLATNA odličja. Katia je opet pokazala svu svoju savršenost u izvođenju kata te time opravdala i titulu najbolje katašice prema bodovnoj rang listi u cijeloj Hrvatskoj. Za Katiu je to bila odlična proba za odlazak na vrlo jak međunarodni karate turnir u Sloveniju mjesto Trbovlje 03.12.2016., koji ima najdužu 44 godišnju tradiciju.
EMA ALŠIĆ u kategoriji cicibanke osvojila je ZLATNO i SREBRNO odličje.
KARLO GLAVAŠ u najbrojnijoj kategoriji mlađi učenici osvojio je ZLATNO odličje.
FRAN SELIGMAN tehničku dominaciju u kategoriji učenici problematični suci nisu htjeli nagraditi pobjedom (odluka sudaca 3:2) koja bi ga odvela u finale i borbu za zlatno odličje. U borbi za treće mjesto nadmoćno je pobijedio rezultatom 5:0 i osvojio BRONČANO odličje.

S ukupno 4 zlatna, 1 srebrnim i 1 brončanim odličjem KK Hrvatski sokol je opetovano najuspješniji klub turnira. Čestitke mladim karate sokolašima na sjajnim uspjesima.

   

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!