Sport / Ostalo

Aikido ''Slavonia'' u vrhu svjetskog aikida

Aikido ''Slavonia'' u vrhu svjetskog aikida

"Hrvatski Aikido Savez koji je i punopravna članica Hrvatskog Olimpijskog Odbora na 12. generalnoj Skupštini u Takasaki-u krajem mjeseca rujna u Japanu primljena u najveće i najvažnije udruženje priznatih nacionalnih saveza u Svijetu: „International Aikido Federation (IAF)“ pod predsjedništvom unuka osnivača Aikida; doshu Moriteru Ueshiba! Tim činom je Hrvatski Aikido Savez postao krovna organizacija Aikida u Hrvatskoj sa punim priznanjem i povjerenjem u naš rad od strane najveće Aikido institucije u Svijetu i stječemo pravo na sudjelovanju u prestižnom događaju: „World Combat Games“ koje mogu prisustvovati samo članice IAF-a.
Moramo se malo i pohvaliti da smo na nacionalnom Aikido susretu u Splitu 22.10.2016. kao klub bogatiji za još dva majstora Aikida: Miljenko Krolo i Kristian Pavić iz Osijeka, koji su nakon zahtjevnog programa polaganja uspješno savladali testiranje od strane Ispitne i Tehničke komisije HAS-a. Tako da se u našem klubu trenutno nalazi četiri majstora Aikida a to je za Slavoniju i Baranju do sada najveći uspjeh.

Moram napomenuti da će mo po prvi puta u gradu Đakovo ugostiti našega mentora Sensei Robert Malić 4.Dan Aikikai (predsj. Ispitne komisije HAS-a) na 7. međunarodnom Aikido Susretu 04. i 05. studenog 2016. Tema susreta je Tai Jutsu (goloruka samoobrana od raznih hvatova i udaraca u tijelo)," kažu u klubu.

Ovom prilikom pozivamo sve Slavonke i Slavonce, starije od 14.godina da, ukoliko se žele baviti Japanskom borilačkom vještinom Aikido da im se pridruže u Osijeku, Valpovu i Đakovu i treniraju pod vodstvom jedinog licenciranog instruktora Aikida od strane HAS-a u Istočnom dijelu Hrvatske.

Sve informacije se mogu dobiti na www.aikido-slavonija.hr ili na kontakt broj voditelja 099 246 28 65: Fukushidoin Alen Zita 2.Dan Aikikai.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!