Sport / Ostalo

Ljetni sportski kamp Osijek 2016. – prijave u tijeku

Ljetni sportski kamp Osijek 2016. – prijave u tijeku

U organizaciji Gimnastičkog društva Osijek-Žito, i ovo ljeto održat će se Ljetni sportski kamp za djecu predškolske i mlađe školske dobi (6 - 10 godina) kroz koji će mališani grada Osijeka upoznati se s gimnastikom i plivanjem, te kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme uz razne aktivnosti sportskog i kreativnog karaktera.

Aktivnosti kampa bit će, kao i do sada, organizirane u dva segmenta: u prijepodnevnim satima (10.00 do 12.00 sati) – plivački dio (Gradski bazeni Osijek), a u poslijepodnevnim (16.00 do 19.00 sati) – gimnastički dio (dvorana Sokolski dom) te niz kreativnih radionica. Zainteresirana djeca kamp mogu pohađati u 2 termina:

- 4. do 8. srpnja – 1. grupa
- 11. do 15. srpnja – 2. grupa

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom boravka u kampu najmlađi će u malim homogenim grupama usavršavati elemente plivanja poput plutanja, klizanja, skokova, rada nogu i ruku raznih tehnika, koordinaciju tehnika. Tijekom gimnastičke škole, djeca će se upoznati sa gimnastičkim spravama i rekvizitima koji se koriste u gimnastici te učiti i usavršavati razne elemente poput kolutanja, mostova, visenja, zvijezde, pravilnog hodanja i držanja, a sve to uz nadzor i pomoć naših trenera. Svaki dan, po završetku gimnastičkog treninga, polaznici kampa sudjelovat će u nizu kreativnih radionica i predavanja.

Sve o Ljetnom sportskom kampu možete pronaći na www.gdosijek.hr, a za sve dodatne informacije svi zainteresirani mogu se javiti se na brojeve telefona 091 736 2708 (trenerica Tihana Lujev).

Pozivamo sve mališane da se pridruže Ljetnom sportskom kampu te da i ovo ljeto, uz pomoć stručnih trenera, provedu zabavno vrijeme usavršavajući znanje plivanja i gimnastike. Vidimo se!

[important title=NAGRADNA IGRA]GD Osijek Žito poklanja 1x kotizaciju za Ljetni sportski kamp. U komentar upišite: Želim da moje dijete ide na Ljetni sportrki kamp GD Osijek-Žito!

DOBITNICA: Darija Krstić[/important]

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!