Sport / Ostalo

Car i volonteri ti poklanjaju ulaznice za gimnastički spektakl - MORAŠ DOĆI

Car i volonteri ti poklanjaju ulaznice za gimnastički spektakl - MORAŠ DOĆI

U petak počinje najveći ovogodišnji sportski događaj u regiji, Grand prix Osijek 2016 Žito Challenge Cup. Uz sam gimnastički spektakl, očekuju nas koncert grupe Vatra, nastup mladog benda Revolušn, tamburaški sastav Kas, besplatna roštiljada, nagrade, popularni voditelj Vedran Car…

Kako bi sve prošlo u najboljem mogućem redu, pomoći će volonteri. Ove se godine za volontiranje na natjecanje prijavilo čak 100 volontera, unatoč činjenici da se ovogodišnji Grand prix održava i na Praznik rada. Volonteri će svojim angažmanom oko događaja pomoći stvoriti do sada neviđen sportski spektakl u Gradu na Dravi.

Zašto je dobro volontirati? Odgovore su nam dali neki od volontera koji su već duži period uz Grand prix.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doris Kopf, već četvrtu godinu volontira na Grand prixu: "Grand Prix Žito Challenge Cup je za mene jedno odlično i nezaboravno iskustvo svake godine. Svake godine upoznam nove ljude i susrećem se s raznim situacijama u kojima uvijek mogu nešto naučiti, ali se isto tako zabavljam i družim s ostalim volonterima. Volontiranje na Grand Prixu me svakako unaprijedilo kao osobu i sigurna sam da ću biti dio natjecanja još mnogo godina."

Njena kolegica, Kristina Blažević, već je sedam godina u volonterskom timu: "Izuzetna mi je čast. Mogu reći da sam kroz godine prošla skoro sve volonterske pozicije, upoznala izrazito zanimljive i drage ljude, a iskustvo koje sam stekla ne može se opisati. Neprocjenjivo je! Također, smatram da je ovo bitan događaj i velika promocija našega grada, a samim time još veće je zadovoljstvo biti dio organizacijskog tima."

Zbog čega volontirati na događajima kao što je Grand prix posebno je objasnila Ivana Kuraja: "Volontiranje na Grand prix Osijek 2016 Žito Challenge Cupu mi je pomoglo da razvijem i poboljšam sebe kroz komunikaciju s ljudima, obavljanjem raznih zadataka i poslova, te rješavanjem neočekivanih situacija. Obožavam volontirati na Grand prixu jer je ekipa odlična, ljudi su otvoreni, spremni za suradnju, zafrkanciju ali i izvršavanje zadataka."

Podsjetimo kako Grand prix Osijek 2016 Žito Challenge Cup počinje u petak u 18:00 sati posebnom koreografijom povodom dana plesa, a sve se nastavlja od 20:00 sati unutar dvorane kada će uz plesne skupine i predgrupu Revolušn nastupiti i grupa Vatra.

[important title=NAGRADNA IGRA]Organizatori poklanjaju 10x3 ulaznice (vrijede za dana finala 30.4. i 1.5.) za gimnastički spektakl. U komentar upišite Osjećam gimnastiku - MORAM DOĆI u dvoranu Gradski vrt!

Dobitnici su:

Dunja BArt, Marta Štefanek, Ernesta Dubac, Kristijan Klarić, Dolores Skrenković, Maja Ujvari Čeh, Ines Relatić, Radinka Ačai, Dario Peršić, Vedrana Urošević[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!