Sport / Ostalo

Osječani u klinču s UFC-ovim borcem

Osječani u klinču s UFC-ovim borcem

Osječani su u konkurenciji od 80-tak boraca iz svih djelova Hrvatske uzeli 7 odličja. Damir Vidaković je nastavio sa odličnim rezultatima te je u kategoriji do 90 kg osvojio 1. mjesto. Društvo na tronu pravio mu je klupski kolega Ivica Tadijanov koji je zauzeo 2. mjesto, dok je Andrej Jovanović u kategoriji do 75. kg također zauzeo 2. mjesto.
Vedran Budetić do 110 kg okitio se broncom, a ovdje treba naglasiti da je izgubio meč od Gorana Reljića koji zajedno sa Mirkom Filipovićem brani hrvatske boje u najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe - UFC-u.

 

ab8b62ed2a59728fdab3fb06256dc366.jpg

U apsolutnoj kategoriji kroz niz odličnih borbi Osječani su ostali uskraćeni samo za zlatnu medalju, te je tako Saša Milinković zauzeo 2. mjesto, dok su Ivan Zidar i Marko Kutleša zauzeli 3. mjesto!
I ostali Osječki borci su pokazali zavidno znanje te je ključan bio faktor sreće koji je zasigurno odnjeo još par medalja. Dodajmo i da je najbolji klub natjecanja bio Grappling klub "Osijek", čiji su natjecatelji prevagnuli u konačnici turnira nakon odličnog taktičkog poteza u apsolutnoj kategoriji,ostavili iza sebe UFK Trešnjevku i UFK Ban vodeće u osnovnom dijelu natjecanja!Predsjednik kluba Nikola Morača ne krije zadovoljstvo nakon ostvarenih rezultata te ističe kako je ovo uvertira za nadolazeće europsko prvenstvo koje se u 6. mjesecu održava u Ukrajini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!