Sport / Ostalo

Sportski vikend u znaku navijača

Sportski vikend u znaku navijača

Bogat sportski vikend obilježit će opet subota kada se igraju važne prvenstvene utakmice u prvoligaškim nadmetanjima, a neki sportovi su i pri samom kraju sezone.

U 25. kolu Prve HNL Osijek će u Gradskom vrtu ugostiti sastav Splita, najugodnije iznenađenje ove sezone. Protiv trećeplasiranog kluba na ljestvici bijelo-plavi žele ostvariti pobjedu i tako na najbolji način proslaviti Kohortin 23, rođendan! Utakmica Osijek- Split igra se sutra od 16 sati.

Sat vremena kasnije odbojkaši Murse u maloj dvorani Gradski vrt igraju susret u borbi za treće mjesto u prvenstvu s momčadi Daruvara. Bolji iz tog dvoboja u dvije utakmice osvojit će 3. mjesto, što bi bio veliki uspjeh Mursaša ove sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rukometaši Osijeka u dvorani Jug ugostit će sastav Umaga u okviru 23. kola prve hrvatske lige. Osječani traže pobjedu s kojom će ostati prvi vrhu ljestvice, a sat vremena kasnije  rukometaši Nexe Našica u svojoj će dvorani u sklopu 25. kola Premijer lige ugostiti Goricu, te se pobjedom pokušat iskupiti za neočekivan poraz u Splitu u Kupu Hrvatske.

Nogometašice Osijeka u nedjelju će od 16 sati na Mačkamami ugostiti ekipu rječkog Jack Pota u 2. kolu doigravanja za prvaka Hrvatske. Osječanke su praktički novi naslov već osigurale, a želja im je napraviti rekord i pobjediti sve utakmice u sezoni.


Izdvojeno

Reci što misliš!