Sport / Ostalo

Odbojkaši Murse u borbi za finale

Odbojkaši Murse u borbi za finale

Pred nama je još jedan sadržajan i zanimljiv sportski vikend. Igraju se važne prvenstvene utakmice u borbi za prvaka i za ostanak u ligi, ali i održavaju tradicionalna godišnja natjecanja.

Jučer od 17 sati na teniskom centru Jezero na Bosutskom počela je završnica Zimske tenis lige Piramida osječkih rekreativaca, a natjecanje se nastavilo danas od 9 sati, te u nedjelju kada su predviđeni finalni mečevi za ukupnog pobjednika.

Odbojkaši Murse danas će s početkom u 19 sati u dvorani Gradski vrt odigrati uzvratni susret polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske sa zagrebačkom Mladosti. Prvi susret Osječani su izgubili u Zagrebu s 3:0, a iako su Mladostaši favoriti Mursa očekuje pobjedu i izjednačenje u ogledima. Cijelu snimku utakmice Mursa- Mladost možete pogledati u nedjelju u emisiji Sport report na STV-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sat vremena ranije u dvorani Zrinjevac sastat će se rukometašice Osijek PSC Opela i Trešnjevke u utakmici 23. kola prve hrvatske lige. Osječankama je svaki bod bitan u borbi za ostanak, a Trešnjevka je drugoplasirana ekipa lige.

Streljački savez Osječko baranjske županije organizator je Prvenstva Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji. Natjecanje na streljani Pampas počinje započelo je danas od 9 sati nastupom kadeta, a nastavlja se u nedjelju također od 9 pucanjem u juniorskoj konkurenciji.

Maraton klub Hrvatski Sokol organizator je 7. po redu osječkog Hervis polumaratona.Ponovno se očekuje velik broj sudionika, a predviđene su tradicionalne utrke građana i za najmlađe pučkoškolce.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!