Sport / Ostalo

Sportski vikend: NK Osijek u prvome planu

Sportski vikend: NK Osijek u prvome planu

Pred nama je još jedan bogat sportski vikend. Nakon prvenstvene stanke nastavlja se i prva HNL, a u završnici prvenstva su i dvoranski sportovi, za osječke prvoligaše ključne utakmice.

Malonogometaši Osijek VBK u dvorani Zrinjevac već sinoć su ostvarili pobjedu i izazvali standing ovation. Pobjedili su Uspinjaču sa 3:1 i time gotovo osigurali ostanak u prvoj ligi.

Susretima 23.kola nastavlja se prvenstvo 1. HNL, a Osijek je u Gradskom vrtu domaćin sastavu Intera, gdje očekuje isključivo pobjedu i povratak u gornji dio tablice. Najavljen je i debi nastup Marka Babića nakon 11 godina. Utakmica se igra od 16 sati. Hipnoza koju Kohorta izaziva privući će sigurno i kojeg gledatelja više.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo važan susret je pred rukometašicama Osijek PSC Opela. U dvorani Zrinjevac bijelo-plave će ugostiti ekipu Samobora, a samo pobjeda Osječanke ostavlja u igri za ostanak u ligi. Dvoboj počinje u 18 sati.

Sat vremena ranije stolnotenisači Vodovod Osijek u dvorani Gradski vrt ugostit će momčad zadarskog Donata. Zadrani su favoriti u toj utakmici no Vodeni nemaju više briga za ostanak u ligi, pa se očekuju zanimljivi mečevi. U prošlome kolu ostvarili su iznenađujuću pobjedu, a to će pokušati i danas.

Od 19 sati u dvorani osnovne škole u Dardi, košarkaški prvoligaš VR OS Darda ugostit će sastav Trogira. Darđani nakon trijumfa nad Dubrovnikom očekuju novu pobjedu koja bi im potvrdila ostanak u društvu najboljih.

I dodajmo još jedan događaj koji će se održati u nedjelju. Od 11 sati na stadionu Gradski vrt održat će se ekipno prvenstvo Slavonije i Baranje u atletici. Nastupit će najbolji kadeti i kadetkinje te svi mladji natjecatelji u svim trkačkim disciplinama te skoku u dalj i skoku s motkom.

[important title=Raspored]

Nogomet (M): NK Osijek - NK Inter subota 16h, stadion Gradski vrt

Rukomet (Ž): Osijek PSC Opel - Samobor subota 18h, dvorana Zrinjevac

Stolni tenis (M): Vodovod Osijek - Donat Zadar subota 17h, dvorana Gradski vrt

Košarka (M): Vrijednosnice Osijek Darda - Trogir subota 19h, dvorana u Dardi

Atletika: Ekipno prvenstvo Slavonije i Baranje nedjelja 11h, stadion Gradski vrt

[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!