Sport / Ostalo

Osječani donijeli pregršt medalja sa turnira u Grapplingu

Osječani donijeli pregršt medalja sa turnira u Grapplingu

U Đakovu je proteklog vikenda održano 4. po redu prvenstvo hrvatske u Grapplingu za početnike,školarce,kadete i juniore.

Nastupilo je 160 boraca iz 14 klubova. Hrvački klub "Osijek" je na natjecanje izašao sa 5 boraca te se okitio sa isto toliko medalja. U dobnoj skupini školarci do 65 kg istaknuo se Srđan Kuzmanović koji je bez većih problema pomeo konkurenciju i okitio se zlatom, njegov klupski kolega Dragan Čugalj u istoj kategoriji zauzeo je 3. mjesto.

U konkurenciji kadeta do 65 kg prvo mjesto zauzeo je Domagoj Čenan, ako uzmemo u obzir da je Domagoju ovo prvi turnir, njegovo odličije dobiva još više na značenju - bravo Domagoj samo tako nastavi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od Osječana u kadetima je još nastupio Jurica Žanić u kategoriji do 85 kg te zauzeo 2. mjesto. Uspješan dan naših boraca upotpunio je Ivica Tadijanov koji se u konkurenciji juniora do 90 kg okitio zlatnom medaljom! Ostale rezultate možete pogledati i na web stranici Hrvatskog grappling saveza http://www.grappling.hr/

c325abacc9c8844ea09ef071d1142aa0.jpg

[span class=attention]Budući da Grappling spaja sve hrvačke sportove, pogledajte link na kojem smo predstavili klub brazilske Jiu Jitse Osijek![/span]

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!