Sport / Ostalo

Sportska subota: Odbojkaši Murse u borbi za prvaka

Sportska subota: Odbojkaši Murse u borbi za prvaka

Zbog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije, 1. HNL ima pauzu ovoga vikenda. No, pred nama je nekoliko zanimljivih prvenstvenih ogleda u ostalim sportovima. Za neke klubove počelo je i doigravanje za prvaka ili ostanak u elitnom društvu.

Na redu je play off za najbolje hrvatske odbojkaše. Lider na ljestvici, sastav osječke Murse u doigravanju četvrt završnice snage će odmjeriti sa sastavom Siska. Igra se na dvije dobivene utakmice, a prva je na rasporedu danas u dvorani Gradski vrt s početkom u 17 sati. Iz kluba pozivaju gledatelje da se okupe u što većem broju, jer kvaliteta odbojke neće izostati, a Osječani ove sezone imaju visoke ciljeve.

Na rasporedu je i 2. kolo doigravanja Lige za prvaka i Lige za ostanak košarkaških A1 ligaša. Vrijednosnice OS Darda ove sezone igraju u onoj nepopularnijoj, ligi za ostanak a u 2. kolu danas će ugostiti sastav Kvarnera. Na klupi Brokera debitirat će novi trener Senad Muminović. Utakmica se u Dardi igra od 19 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je na rasporedu i gradski derbi 2. hrvatske malonogometne lige Skupine Istok u kojem će se sastati Osijek 031 i Skripta. Utakmica se igra u dvorani Jug od 21 sat.

Dodajmo još da je na rasporedu i zanimljivo malonogometno natjecanje studenata u organizaciji osječkog sveučilišta. Međunarodni turnir studentskih momčadi igra se u dvorani Jug danas  od 9,30, a nastupaju sastavi iz Novog sada, Maribora, Banja Luke i Vukovara.

Raspored:

Odbojka (M): Mursa - Sisak 17h, dvorana Gradski vrt

Košarka (M): Vrijednosnice OS Darda - Kvarner 19h, dvorana u Dardi

2. HMNL (M): Osijek 031 - Skripta 21h, dvorana Jug 2


Izdvojeno

Reci što misliš!