Sport / Ostalo

Bakša i Kristić zasjenili vodeće prvoligaše

Bakša i Kristić  zasjenili vodeće prvoligaše

U organizaciji Udruge SQUASHer Osijek na terenu "squash zone" OLT Brijest - Osijek u subotu i nedjelju 19. i 20. ožujka 2011. odigrano je 3. kolo SQUASHer lige ožujak 2011.

U Osijeku, teren "squash zone" OLT Brijest predstavlja prvi u Hrvatskoj teren sa CourTech prednjim zidom, konstrukcijom najnovije generacije squash terena za 21. stoljeće. CourTech squash tereni vrhunskih su karakteristika, igračima osiguravaju maksimalni užitak u igri. http://www.courttech.biz/squash-courts

Ligaške dvoboje 3. kola SQUASHer lige ožujak 2011 započeli su igrači Ligi 3. Krasnići se ovaj mjesec probudio i prošetao pored svojih protivnika, sa dvije pobjede u posljednjem kolu bez borbe zasjeo je na vrh sa ukupno šest pobjeda i bez poraza. Dok se drugi i peti, Gregačević i Jalžetić vesele sa Patrikom, nove snage Milić i Patarčić su odigrali nevjerojatan meč u tri seta odlučivši tako o trećem u play off-u. Milić je bio s(p)retniji. Konačni poredak: Krasnići, Gregačević i Milić igraju za prvaka, a Jalžetić, Marinčić i Bilić J. borit će se opstanak u borbi u kojoj se pobjednik zna unaprijed.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Liga 2 zbog izostanka konstantnog Pichlera i djelitelja pravde ostala je nedorečena. Stipešević je još jednom u rutinskom nastupu nadigrao Omazića te potvrdio play off gdje će mu protivnik biti sigurni Veseli i netko od dvojca Batorek, Strmota. Omazić i Pichler sigurno će popuniti mjesta u play out-u.

Liga 4 ponudila je derbi ovog mjeseca u kojem se očekivao dvoboj dvojice, do sada, neporaženih novajlija. Jurčević je bio uvjerljiv, precizan i točan, te je u dva seta, rezultatski izjednačena, preuzeo vodstvo pobjedivši Leku i potvrdivši pretenziju za napredak u Ligu 3. Najveća opasnost i dalje prijeti od Lege i trećeplasiranog Holeša. Sredinu čvrsto drže Boni i Kelić sa polovičnim uspjehom, a još uvijek rezervirani Zećiri, Duvnjak i Mehić korak su iza njih. Do kraja ovog mjeseca očekuje se još dosta iznenađenja, a konačni poredak neće biti poznat do zadnjeg meča.

Liga 1 SQUASHer započela je dvobojem Mađarića i Madavića u kojem mladi hrvatski reprezentativac nije dozvolio starom liscu i treneru da se razmaše i preuzme kontrolu, te je uvjerljivo u dva seta uzeo zasluženo dva boda. U nastavku Bede protiv Kristića i Mađarić protiv Bakše nisu imali previše razumijevanja za protivnike prepustivši im samo mrvice.

Zadnji meč dana i 3. kola SQUASHer lige ožujak 2011. zasjenio je sve ostale prvoligaše, meč u kojem su se sastali glavni kandidati za prelazak u niži rang natjecanja. Očekivao se čvrst, neizvjestan dvoboj povremeno bez puno trke, ali prikazana igra je bila naprosto izjednačena. Tri su seta odigrali, na kraju dva na Kristićevu stranu. 12:10, 9:11, 14:12. Za prvaka u ožujku će igrati Mađarić, Bede i Madavić, a u borbi za opstanak će vjerujemo, u neizvjesnim i izjednačenim mečevima Bilić F., Kristić i Bakša pokušati izboriti i zadržati prvoligaški status u travnju.

Play off / 4. kolo SQUASHer lige _ožujak 2011 počinje mečevima u subotu i nedjelju 26. i 27. ožujka 2011. na najboljem terenu u gradu "squash zone" OLT Brijest

Ne propustite priliku uživo pogledati mečeve SQUASHer lige u kojoj igraju najbolji osječki squasheri i bore se za prestižnu titulu prvaka grada Osijeka u 2011. godini. U ugodnom prostoru uz hladno osvježenje uzbuđenja zasigurno neće nedostajati, a ako mislite da imate dovoljno izraženu želju zaigrati protiv najboljih osječkih SQUASHera prijave pošaljite na [email protected]

Rezultate pogledajte ovdje:

{edocs}squasher_liga_-_ozujak__2011_2.xls,490,260{/edocs}

  


Izdvojeno

Reci što misliš!