Sport / Ostalo

FOTO: Školski športski dan 2011

FOTO: Školski športski dan 2011

U sklopu manifestacije „Školski športski dan“  koja se ove godine održava devetu godinu u kontinuitetu odigrane su završne utakmice u četiri športa: košarci, rukometu, odbojci i malom nogometu za osnovne i srednje škole.

U sklopu manifestacije „Školski športski dan“ (u nastavku: ŠŠD) koja se ove godine održava devetu godinu u kontinuitetu odigrane su završne utakmice u četiri športa: košarci, rukometu, odbojci i malom nogometu za osnovne i srednje škole. Tijekom prijepodneva odigrane su utakmice srednjoškolaca, a popodne je bilo predviđeno za natjecanja osnovnih škola.

9a6978fd55d1ef15b75a14e727f38946.jpg

Program ŠŠD-a je započeo u 8,00 sati s košarkaškom utakmicom djevojaka srednjih škola, a završio je oko 20,30 sati kada su snage odmjerile košarkašice osnovnih škola. Program su pratili poznati osječki športaši koji su momčadima po završetku utakmice podijelili pehare, priznanja te statue najboljim igračicama i igračima. Školski športski savez grada Osijeka je svim natjecateljima Školskog športskog dana darovao majice koje su im ostala u trajnom vlasništvu, a kao podsjetnik na ovaj lijep športski dan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pauzama između utakmica gledatelje su zabavljali  plesni par Mateja Šimunović i Stjepan Jozipović,  djevojčice iz KŠRG „Rondo“, PS „Midal“ i Senzala - capoeira.

U središnjem dijelu dana upriličen je svečani mimohod svih natjecateljki i natjecatelja osnovnih škola. Program su predvodile djevojke iz PS Midal. Sve nazočne pozdravio je i Školski športski dan svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Ivan Vrdoljak.

Grad Osijek je bio glavni pokrovitelj ove lijepe manifestacije školskog sporta. Najveći sponzori koji su prepoznali značaj ove lijepe školske manifestacije i koji su osigurali svoje proizvode svim natjecateljima, voditeljima, gostima i plesnim skupinama bili su Coca Cola i „Karolina“ d.o.o.
Posebna zahvala upućuje se Športskim objektima koji su ustupili dvoranu za provedbu cjelodnevnog programa.

Voditelj programa, Mario Mihić je profesionalno odradio svoj dio posla.

Komisije koja je sjedila za zapisničkim stolom i promatrala navijače, na koncu dana došla je do zaključka da ove godine ne proglasi i ne nagradi niti jednu navijačku skupinu jer niti jedna škola nije dovela navijače organizirano s transparentima i u većem broju.

5.%20rajon%20kosarka%20m.JPG
"5. rajon" - košarka (m)

Desetica%20-%20odbojka%20z.JPG
"Desetica" - odbojka (ž)

Ante%20Kuduz%20i%20Igor%20Jojic.JPG
Ante Kuduz i Igor Bojić

Gymnicus%20-%20nogomet.JPG
"Gymnicus" - nogomet

kos%20suci%20cuk%20i%20mikulic.JPG
Cuk i Mikulić - košarkaški suci

Primag%20kos%20m.JPG
"Primag" - košarka (m)


Pogledajte i rezultate:

{edocs}skolski_sportski_dan2011.pdf,490,460{/edocs}


Izdvojeno

Reci što misliš!