Sport / Ostalo

Bogat sportski vikend u Osijeku

Bogat sportski vikend u Osijeku

Sportski će vikend u Osijeku ponovno biti obilježen dvoranskim natjecanjima, u kojima će dominirati odbojka.

No, osim odbojke, čekaju nas zanimljivi susreti i u ostalim sportovima.

Gradskim derbijem između Konikom Osijeka i Kandit Premijera nakon 2 tjedna stanke nastavlja se elitno natjecanje kuglačkih klubova. Konikom će na Pampasu biti domaćin, ali i favorit, jer je trenutačno bolje plasiran na ljestvici. Kuglački derbi počinje sutra od 14 i 30 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslijepodne je predviđeno i za dvostruki odbojkaški program.

Sve počinje redovitim kolom prve lige odbojkašica u kojemu će se igrati derbi između trećeplasiranog ŽOK Osijeka i lidera na ljestvici Marina Kaštele.

Utakmica se u maloj dvorani Gradski vrt igra od 16 i 30, a snimku cijelog ogleda možete pogledati na STV u nedjelju u emisiji Sport report.

Odmah poslije djevojaka na parket dvorane Gradski vrt izlaze i odbojkaši Murse, koji će kao domaćini snage odmjeriti s posljednjom ekipom na ljestvici Opatijom. Nakon prvog poraza sezone u Sisku, Osječani se žele vratiti na pobjedničku stazu, a protiv Opatije ne bi trebali imati težak posao. Utakmica počinje u 19 sati.

U dvorani Jug, u 18 sati, košarkaški klub Hrvatski Sokol nastavlja s natjecanjem u A2 ligi istok. Nakon poraza u Đakovu, Osječani žele trijumfirati protiv Županje, što sigurno neće biti lak zadatak za momčad trenera Davora Dogana.

Nexe Našice u utakmici 19. kola u svojoj će dvorani ugostiti sastav Bjelovara.

Nakon vrućeg terena u Sisku i pobjede te trijumfa u Kupu Hrvatske, Našičani žele pobjedama nastaviti i u prvenstvu te zadržati priključak sa Zagrebom, sve do njihove međusobne utakmice. Susret počinje u 19 sati.

I za kraj dodajmo kako se ovoga vikenda igra tradicionalni šahovski turnir Osijek Open 2011, koji je počeo još jučer mečevima prva dva kola. Mečevi se održavaju u Vip salonu dvorane Gradski vrt, sutra od 9 i 30 te od 16 i 30, dok je u nedjelju završnica predviđena od 9 sati ujutro.

Tekst: STV

  


Izdvojeno

Reci što misliš!