Sport / Ostalo

Rezultati 3.kola SQUASHer lige

Rezultati 3.kola SQUASHer lige

U organizaciji Udruge SQUASHer Osijek na terenu "squash zone" OLT Brijest - Osijek u nedjelju 19.  veljače 2011. odigrano je 3. kolo SQUASHer lige _veljača 2011.

U organizaciji Udruge SQUASHer Osijek na terenu "squash zone" OLT Brijest - Osijek u
nedjelju 19.  veljače 2011. odigrano je 3. kolo SQUASHer lige _veljača 2011.

U Osijeku, teren "squash zone" OLT Brijest predstavlja prvi u Hrvatskoj teren sa
CourTech prednjim zidom, konstrukcijom najnovije generacije squash terena za 21.
stoljeće. CourTech squash tereni vrhunskih su karakteristika, igračima osiguravaju
maksimalni užitak u igri.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon tri odigrana kola i završenog regularnog prvog dijela mjesečnog ciklusa izdvojili su se favoriti za osvajanje naslova mjesečnih prvaka pojedinačnih liga za koji će se boriti u play off_u SQUASHer lige  u mjesecu veljači 2011.

Tako su u Ligi 1 SQUASHer na vrh zasjeli Mađarić, Bede i Madavić dok će za opstanak u prvoligaškom drušvu rekete ukrstiti Kristić, Stipešević i Pichler koji prema običaju i djelomično zbog opravdanih razloga (ozljeda) nije odigrao svoje mečeve.

U Ligi 2, nakon nepotpuno odigranih mečeva 3. kola vodeču poziciju drži junior Bilić F., a prate ga  Bakša i Batorek, iako trenutno  trećeplasirani Batorek i četvrtoplasirani Veseli nisu bez realnih izgleda za play off. Gregačević i Jalžetić
zasigurno će igrati play out gdje će tražiti priliku za osvajanje četvrtog mjesta koje jedino osigurava opstanak u drugoj jakosnoj skupini.

U Ligi 3 novajlija Strmota i veteran Marinčić čvrsto i uvjerljivo drže vrh, te će u nadoknadi međusobnim mečem odlučiti o startnoj poziciji broj 1 za play off gdje ih nakon dobrih igara u prva tri kola zasluženo očekuje Omazić. Iako ovaj mjesec nema ispadanja iz Lige 3 u borbi za prestiž snage će odmjeriti Krasnići, Pastorčić, Milić i trenutno posljednjeplasirani Bilić J. od kojeg se puno očekivalo nakon pobjede i nastupa u 1. kolu, ali viša sila ga je prikovala za dno ligaške ljestvice.

Zanimljivost ovogodišnjeg ligaškog natjecanja je da ćemo već u veljači dobiti nekog novog prvoligaša (možda i dva), koji će prvi puta zaigrati u ligi 1 SQUASHer. U petogodišnjoj povijesti SQUASHer lige okušalo se više od 80 igrača, a ligu 1 SQUASHer igralo je samo 13 igrača. Najviše novajlija u ligi 1 SQUASHer bilo je 2006. (4) i 2008. (7), 2009. (1), a 2010. nije bilo novih igrača koji su izborili ovakvu počasnu priliku zaigrati s najboljim osječkim SQUASHerima.

Popularnost SQUASHer lige je u kontinuiranom usponu, tako i ove godine već u ožujku 2011. imamo najavu novih igrača i otvaranja nove Lige 4 kao ulazne lige. Od slijedećeg mjeseca na terenu "squash zone" pridružit će nam se Boni Zlatko, Duvnjak Igor, Jurčević Dino, Mehić Denis, Kelić Ivan, Leko Tomislav i Holeš Borna, a njihovo pretstavljanje organizirano je u nedjelju 20. veljače u vremenu 19:30-21:00 nakon vrlo zanimljivih i neizvjesnih prvoligaških mečeva kako bi isprobali teren i ujedno pogledali vrhunski squash.

Play off SQUASHer lige _veljača 2011 igra se na terenu "squash zone" OLT Brijest - Osijek u subotu i nedjelju 26. i 27. veljače 2011. prema rasporedu koji se nalazi u prilogu.

SQUASHer liga _ožujak 2011 počinje mečevima 1. kola u subotu i nedjelju 05. i 06. ožujka 2011. na terenu "squash zone" kada će ujedno i po prvi puta zaigrati novoprijavljeni igrači u Ligi 4

Stoga, ne propustite priliku uživo pogledati mečeve SQUASHer lige u kojoj igraju najbolji osječki squasheri i bore se za prestižnu titulu prvaka grada Osijeka u 2011. godini. U ugodnom prostoru uz hladno osvježenje uzbuđenja zasigurno neće nedostajati, a ako mislite da imate dovoljno izraženu želju zaigrati protiv najboljih osječkih SQUASHera prijave pošaljite na [email protected]

Rezultati SQUASHer lige za veljaču i parove play off-a pogeldajte ovdje:

{edocs}SQUASHer-liga-VELJACA2011.xls,490,360{/edocs}

 



Izdvojeno

Reci što misliš!