Sport / Ostalo

Fat burn treninzi u RC Beck

Fat burn treninzi u RC Beck

Fat burn je dokazano izuzetno popularan i učinkovit program za sve one koji se vole uz atraktivnu i ritmičnu glazbu dobro oznojiti, trenirati i ispuniti svoje tijelo ogromnom energijom. Fat burn je intervalni trening u kojem je glavni „rekvizit“ vlastito tijelo, koje se postepeno gura do krajnjih granica izdržljivosti.



Na treningu se izvode raznovrsni skokovi, iskoraci, čučnjevi, pojedinačno i u paru, ali kombinirajući i upotrebu brojnih rekvizita poput bučica, malih i velikih lopti, pilates ringova, stepova, elastičnih guma, vijača, ručnika…

Korištenjem istih znatno utječemo na ravnotežu, snagu trupa (mišića trbuha i leđa) te na oblikovanje i čvrstoću svih mišićnih skupina. Radeći velik broj zanimljivih i intenzivnih vježbi za istu mišićnu skupinu, dolazi se do tzv. burning efekta koji topi masne naslage i povećava tonus mišića. Primarni cilj su mu dakako „kritične ženske zone“, trbuh, stražnjica i bedra.  

Ovo je oblik treninga kojim se za relativno kratko vrijeme mogu postići jako dobri rezultati. Vrlo je primjenjiv i prilagodljiv različitim zahtjevima i odličan način rada sa većom grupom vježbača.

Treninzi se održavaju utorkom i četvrkom u 20 sati u Rekreacijskom centru Beck, Naselje Vladimira Nazora u izuzetno uređenom atomskom skloništu, iza zgrade broj 2.  Za sve dodatne informacije možete se javiti trenerici Martina na broj mob: 091 763 93 53

Tijekom studenog 2013., za svaku uplaćenu članarinu Fat burn treninga poklanjaju karticu za gratis šišanje u frizerskom studiju Wizard, Županijska ul. 39 u Osijeku!

 

[important title=Nagradna igra]RC Beck poklanja 5x1 članarinu za fat burn. U komentar upišite: Želim vježbati fat burn u RC Beck.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dobitnice su: Sanela Bartnek, Anna Beljan, Iva Dimnjašević, Petra Gungl, Arijana Potočki[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!