Sport / Ostalo

Street race, King of Europe i Drift Challenge uskoro u Osijeku

Street race, King of Europe i Drift Challenge uskoro u Osijeku

Športska zračna luka Čepin Osijek još jednom će ugostiti najbrže automobile u Hrvatskoj i regiji. Krajem kolovoza stiže nam novi Street race, ali i  utrka King od Europe & Croatian Drift Challenge.

Utrke ubrzanja auto-moto, Street Style, dB Drag, veliko međunarodno Honda Fan Club okupljanje, još veći šator, još bolji DJ, najbolji voditelj, party dobrodošlice, STARTER mjerna ekipa/oprema, gomila treninga i još više natjecanja očekuje vas na XI. Street Race show koji će se održati 31. kolovoza i 1. rujna. 

Subotnje utrke voziti će se  po novim "FIA" pravilima i sa nekim novim dečkima i curama na stazi, a nedjelja će bit show po starom. Novost je kako će biti postavljen LED ekran sa live podacima utrke i snimanjem cilja i tribine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 6x1 ulaznicu za street race. U komentar upišite SiB.hr me vodi na street race.

Dobitnici su: Claudia Migelčić Plano, Tibor Kanjo, Karolina Stojaković, Edin Omeragić, Eva Slobođanac, Karolina Teklić [/important]
[span class=camera]GALERIJA: Miris benzina i sexy car wash na Street race X[/span]

drift2013 495

Najbolji europski drifteri i drifterice od 23. do 25. kolovoza gume će paliti u Osijeku i to u kategorijama KOE Pro serija, KOE Street Legal, Queen of Europe i Croatian Drift Challenge.

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 6x1 ulaznicu za drift. U komentar upišite Želim i ja driftati uz SiB.hr.

Dobitnici su: Ivan Zanze, Krunoslav Franjić, Goran Toth, Marina Momčilov, Karolina Stojaković i Karolina Teklić[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!