Sport / Ostalo

VIDEO: David Šain najbolji sportaš 2010.

VIDEO: David Šain najbolji sportaš 2010.

Kao i svake godine Gradski radio Osijek i ove je organizirao tradicionalni izbor najboljeg i najpopularnijeg sportaša grada Osijeka u protekloj godini.
Dvostruku krunu ponio je, a tko drugi, nego svjetski prvak u veslanju David Šain.

U restoranu Bijelo plavi održan je 14. izbor najboljeg sportaša Osijeka u organizaciji Gradskog radija a opet je svečanosti nazočila većina najboljih osječkih sportaša i sportskih legendi.
Prvi izbor 1997. godine pripao je nogometašu Petru Krpanu, a najviše titula osvojio je Robert Seligman, čak 4.
Ove godine sve su nagrade pripale Davidu Šainu, koji je slavio i prošle godine, ali ovoga puta uvjerljivo je pobjedio i u izboru sportskih novinara kao najbolji sportaš i u izboru slušatelja postaje na 99,1 kao najpopularniji sportaš u 2010.
U izboru novinara Šain je osvojio 180 glasova čak 33 više od drugoplasiranog Seligmana, a u konkurenciji za najboljeg kao mjesečni pobjednici bili su još Sonja Kešerac i Maja Anić, Helena Janson, Ivan Horvat, Domagoj Vida, Tomislav Suk, Maja Joščak i Vjekoslav Zovko.
U konkurenciji slušatelja koji su glasovali, Šainu je pripalo 199 glasova, a do njega bili su Seligman i Vida.
Naš vrhunski veslač kojeg su pozdravili i gradonačenik Bubalo i župan Šišljagić, istaknuo je kako nove, još bolje uspjehe očekuje u ovoj godini, prije svega plasman na Olimpijske igre u London 2012.

VIDEO:
{youtube}uxC08ArIkUM{/youtube}

TEKST: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!