Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Braća Lončarić najbolji sportaši Osijeka u 2017. godini

PXL 181217 19076075

Veslači Anton i Patrik Lončarić (VK Iktus) večeras su proglašeni najboljim sportašima Osijeka u 2017. godini u tradicionalnom izboru Gradskog radija.

   

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u dvorani: Jana Pranjić pobijedila u dalju, Leonarda Patača u visu

Ekipa juniori mladi kadeti Novi Sad 20181

34 člana Atletskog kluba Slavonija-Žito nastupila su na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine u dvorani za starije juniore i juniorke te mlađe kadete i mlađe kadetkinje, održanom 13. siječnja 2018. u Novom Sadu.

   

Hrvatski sokol najtrofejniji hrvatski klub

sokol

Na 27.  Međunarodnom  karate turniru GRAND PRIX  CROATIA 2018.  održanom  u Samoboru od 12. do 14.01.2018. nazočilo je 1566 natjecatelja iz 214 klubova i 23 države Europe i svijeta. Natjecanje je provedeno po pravilima WKF (Svjetske Karate Federacije) u disciplinama kata i kumite i natjecateljskim disciplinama za osobe s invaliditetom.

   

Davis Cup Hrvatska-Kanada: Poziv volonterima

Grad Osijek  ponovno će ugostiti Davis Cup reprezentaciju u razdoblju od 2. do 4. veljače. Kao i prošle godine žele se  uključiti volontere u organizaciju natjecanja (usmjeravanje gledatelja, sportski tim, ekonomat, team lounge, mediji, akreditacije, vip).

   

''Zdravko je krenuo'': Akcija niza sportskih aktivnosti za sve građane

zdravko

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek , uz podršku Grada Osijeka pokreće akciju „Zdravko je krenuo“ . Prva aktivnost u sklopa akcije je Novogodišnja utrka koja se već 35. put tradicionalno održava 1. siječnja u Osijeku.

   

Srebro i bronca članicama Karate kluba Osijek Žito na prvenstvu Hrvatske

VANESA VITENDORF

U Zagrebu je 17. prosinca 2017. održano prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore i mlađe seniore na kojemu su nastupile i članice Karate kluba Osijek Žito.

   

Povijesna godina iza veslača Iktusa

vk iktus

Daniel Srb izabran je ponovo za predsjednika Veslačkoga kluba Iktus za sljedeće dvije godine, Davor Lončarić novi je predsjednik Skupštine Iktusa, izabrani su i novi članovi Predsjedništva te Nadzornog odbora. Zaslužnim su članovima proglašeni prof.dr. Branimir Marković i mr.sc. Jure Glavaš. Dodijeljena su i priznanja osvajačima zlatnih medalja na Prvenstvu Republike Hrvatske te posebne plakete sudionicima i osvajačima medalja na europskom i svjetskom prvenstvu.

   

Novi težak ispit za mladu Ingu

inga rukovanjski

Zagrebački Christmas kup u dvorani Lučko u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji okupio je jaku ekipu natjecateljica. Hrvatske natjecateljice u obje konkurencije su se dobro nosile s ritmičarkama iz Slovenije, Njemačke, Ukrajine, Portugala, BiH, Crne Gore, Srbije, Austrije i drugih zemalja. Kod juniorki, njih 19,definitivno su pokazale najbolju formu, što se tiče hrvtskih gimnastičarki Tamara Artić iz Varaždina i domaća Tena Čondor. U ovoj, juniorskoj konkurenciji bila je i Inga Rukovanjski iz KRG Osijeka koja je u višeboju završila na 11.mjestu.

   

Novi pojasevi u Karate klubu Osijek Žito

karate 2

U utorak, 12. prosinca 2017. u Karate klubu Osijek Žito održano je polaganje za bijelo žuti pojas polaznika ovogodišnje karate škole. Polaganju je pristupilo 35 malih karateka koji su pred brojnom publikom pokazali vještinu Puta prazne ruke.

   

Mauro Nemčanin završio uspješnu godinu sa pobjedom na međunarodnom turniru u Novom Sadu

nemcanin

Mauro Nemčanin, član GK Inova gim jučer je slavio na konju sa hvataljkama na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Mauro je i u kvalifikacijama i u finalu suvereno odradio svoju vježbu te bio uvjerljivo najbolji ispred grčkog reprezentativca i reprezentativca iz Jordana.

   

Stranica 1 od 162