Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

15. županijsko natjecanje orača Osječko-baranjske županije

PXL 130718 21346696

Peta pobjeda mladih Mihaela Sklizovića iz Rakitovice u kategoriji pluga ravnjaka i treća Zrinka Miličića iz Radikovaca u kategoriji pluga premetnjaka.

FOTO
   

Piciganci obranili naslov na Bistriginu

Bistrigin

U nedjelju, 8. srpnja 2018. na Bistrinačkoj plaži pored Belišća, održan je 2. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu uz Beach Party.

   

Robertu Seligmanu srebro na Mediteranskim igrama

Robert Seligman 3

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u španjolskoj Tarragoni.

   

Paravac prvak Balkana, Faktor, Šalić i štafete zlatne na PH

Paravac Ivan 003

Osječki skakač s motkom i član Atletskog kluba Slavonija-Žito Ivan Paravac osvojio je 2. mjesto na na Prvenstvu Balkana za juniore i juniorke održanom 21. i 22. lipnja 2018. u Istanbulu.

   

Pred punim gledalištem održane popularne igre ''City games''

igre2

Popularne ljetne igre za sve generacije City Games ponovno su krenule iz Hrvatske u sklopu svoje međunarodne turneje i to iz Đakova, gdje je u nedjelju navečer pred prepunim gledalištem na Gradskom bazenu snage odmjerilo pet ekipa iz Valpova, Vinkovaca, Belog Manastira Osijeka i domaćini iz Đakova.

   

Seligman u finalu Mediteranskih igara

Robert Seligman18 021

Hrvatski gimnastičari Robert Seligman i Matija Baron plasirali su se u finale osamnaestih Mediteranskih igara. Obojica su finale izborili na konju s hvataljkama.

   

TK Osijek na kadetskom i juniorskom prvenstvu

tk osijek

16. i 17.06.2018. u novoj športskoj dvorani „Ribnjak“ u Omišu održano je kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske 2018. u organizaciji taekwondo kluba Gusar. Na turniru se okupilo oko 272 kadeta i kadetkinja iz 58 klubova iz cijele Hrvatske i 166 juniora i juniorki iz 47 klubova iz cijele Hrvatske.

   

Iva Brkić, Nikolina Užnik i Ivan Paravac juniorski prvaci Hrvatske

Brkic Iva 001

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke održano je 16. i 17. lipnja 2018. u Splitu. Članovi Atletskog kluba Slavonija-Žito osvojili su 12 medalja – 3 zlatne, 2 srebrne i 7 brončanih.

   

MIG rasparao nebo nad Osijekom i najavio Air Show

aero miting

U svrhu promocije zrakoplovnog sporta i zrakoplovno-tehničke kulture, a u spomen na pripadnike Samostalnog zrakoplovnog voda Osijek tragično poginule u Domovinskom ratu, Aeroklub Osijek i ove godine organizira Osijek Air Show.

   

Ašić srebro na prvenstvu Mediterana, Paravcu norma za Europsko prvenstvo

Ascic Sara Prvenstvo Mediterana mladi seniori 2018

Uspješan vikend za AK Slavonija Žito.

   

Stranica 1 od 174

Najave događaja