Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Završena jesenska obuka padobranaca

padobranci

Padobranska sekcija Aerokluba Osijek posljednja dva tjedna je održala obuku za nove padobrance.

   

Essekeri uspješni u Daruvaru

esseker

U Daruvaru se ovaj vikend povodom 40-te godišnjice kluba okupilo oko 550 natjecatelja na međunarodnom turniru na kojemu su sudjelovali i natjecatelji Essekera.

   

Katia Šegavčić dominirala, a Fran Seligman ju uspješno pratio u Daruvaru

katja

Na ovogodišnjem 18. međunarodnom karate natjecanju održanom 13.10.2018. u Daruvaru nazočilo je 480 natjecatelja iz 58 klubova iz Češke, BiH, Slovenije i Hrvatske.

   

Treneri GD Osijek – Žita obnovili znanje pružanja prve pomoći

gdosijek 1 2

Ovaj vikend volonteri Gradskog društva Crvenog križa Osijek organizirali su tečaj prve pomoći za trenere Gimnastičkog društva Osijek - Žito i osoblje Sokol Centra Osijek.

   

Prenatal Gym i Mama Gym programi u Sokol Centru

gd program1

Gimnastičko društvo Osijek-Žito s 15. listopadom kreće s upisima novih članova u programe rekreacije namijenjene trudnicama i rodiljama te roditeljima s bebama od 10 do 18 mjeseci starosti.

   

Gimnastičarke Slavonije i Baranje odmjerile snage u Vukovaru

gkv

U Vukovaru je u subotu 6.10. održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici KUP Hrvatske Regija istok, 56. KUP Slavonije i Baranje 3. kolo D programa ŽSG.

   

Dominik Škorjanc postavio novi kadetski državni rekord na 300m prepone

Skorjanc Dominik 001

Atletski miting “18. Open Novog Sada” održan je 7. listopada 2018. na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

   

Essekeri uspješni u Rijeci

esseker

Članovi Karate kluba Esseker ovaj su vikend nastupili u Rijeci gdje je održan 18-ti Croatija Open. Nastupilo je preko 1900 natjecatelja iz 25 država i preko dvjesto klubova.

   

Fran i Katia u Rijeci dokazali svoju izvrsnost

fran katja

Na ovogodišnjem GRAND PRI CROATIA OPEN turniru održanom od 28. do 30.9. u Rijeci nastupilo  je rekordnih 1900 natjecatelja/ki iz 25 zemalja europe i svijeta.

   

Mladi osječki plesači sjajni na državnom prvenstvu

matija leon

Matija Marković (12) i Leona Čačić  (13) sportsko plesni par su iz Osijeka. Uspješni su plesači plesnog kluba D&D gdje treniraju latinoameričke i standardne plesove. Matija se plesom počeo baviti od svoje 9 godine, dok Leona pleše od 7 godine, a na nedavno održanom državnom prvenstvu ostvarili su zavidne rezultate.

   

Stranica 1 od 178

Najave događaja