Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Šain u odličnoj formi dočekuje početak veslačke sezone

sain drava 1

Samo nekoliko sati nakon povratka s priprema u Zatonu kod Šibenika Iktusov član hrvatske veslačke izborne vrste David Šain iskoristio je lijepo vrijeme i u svom čamcu zaveslao na Dravi. Od ove sezone očekuje puno i drži kako je u odličnoj formi i spreman za dobre rezultate na hrvatskim i svjetskim natjecanjima.

   

Plesni klub Kick bogatiji za jedno zlato, dva srebra i tri bronce

kick 01

U Tešnju je proteklog vikenda održan Međunarodni turnir u Akrobatskom rock 'n' roll-u na kojemu su sudjelovali i natjecatelji osječkog Plesnog kluba Kick.

   

Članice Karate kluba Osijek Žito seniorske viceprvakinje države u katama

kk zito 01

Vanesa Vitendorf, Jana i Tia Ledenčan, članice Karate kluba Osijek Žito, ovogodišnje su seniorske viceprvakinje države u katama.

   

Judo klub Mladost na seniorskom prvenstvu Hrvatske

Ekipa seniorsko PH

Natjecatelji Judo kluba Mladost Dubravko Krćek, Filip Vuković, Toni Čelan i Jakov Mlinarević nastupili su na seniorskom prvenstvu Hrvatske.

   

Slovenia open uspješan za TK Osijek

tk osijek11 01

25 i 26. veljače 2017. održan je Slovenia open, turnir WTF „G-1“ klase, u sportskoj dvorani „Tabor“ u Mariboru. Na turniru je bilo 873 natjecatelja iz preko 30 tak zemalja iz cijelog svijeta.

   

Sjajni Horvat preletio 5,72 za novi hrvatski rekord

horvat ivan

Osječki skakač s motkom Ivan Horvat ostvario je sjajni rezultat na međunarodnom dvoranskom mitingu “Serbian Open Indoor Meeting” održanom 18. veljače u Beogradu.

   

Uspjeh mladog Luke Grgića na 10. International indoor openu Čeminac

ceminac 01

Na 10. International indoor openu Čeminac koji je održan u dvorani OŠ Čeminac u organizaciji Centra tehničke kulture Čeminac i Aerokluba „Osijek“ na kojem je sudjelovalo 57 natjecatelja u dvije kategorije iz Hrvatske i Srbije, mladi Luka Grgić, član Aerokluba „Osijek“ postigao je odličan rezultat osvojivši četiri medalje.

   

Horvat 5,40 u Češkoj

horvat docek

Ivan Horvat nastupio je 14. veljače na dvoranskom mitingu “Czech Indoor Gala” u Ostravi, u Češkoj Republici. Horvat je preskočio 5,40m i zauzeo četvrto mjesto. Pobijedio je Emmanouíl Karális iz Grčke s 5,60m.

   

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za kadete: Pobjede Barbare Paravac i Luke Jakobovića

Ekipa kadeti Rijeka 2017

Dvoransko prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje održano je 11. veljače u Rijeci. Članovi Atletskog kluba Slavonija-Žito osvojili su 6 medalja – po 2 zlatne, srebrne i brončane medalje.

   

Međunarodni turnir prijateljstva održan u GK Inova gim

gk inova 01

Jučer je Gimnastički klub Inova gim u svojem cenrtu na Zelenom polju organizirao "Turnir prijateljstva".

   

Stranica 1 od 147

68°
20°
°F | °C
Vedro
40%
Uto

48 | 63
8 | 17
Sri

39 | 53
3 | 11
Čet

40 | 56
4 | 13
Pet

43 | 61
6 | 16

Najave događaja

Ponuda poslova