Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Ivan Horvat s preskočenih 5,62m pobijedio na dvoranskom mitingu u Beogradu

Coe Horvat Beograd 2018

Skakač s motkom Ivan Horvat uspješno je nastupio na trećem izdanju međunarodnog dvoranskog mitinga “Serbian Open Indoor Meeting” održanom 21. veljače 2018. u Beogradu.

   

Karate klub Osijek Žito ima novu majstoricu karatea

majsorica karate

U utorak, 20. veljače 2018. u dvorani OŠ Franje Krežme održano je polaganje za pojaseve članova Karate kluba Osijek Žito. Kandidati su prikazali karate tehnike, kate, rad na makiwari i vreći, borbe te tehnike preciznosti i tehnike lomljenja.

   

Paraplivači Delfina sjajni u Splitu

delfin

Ovaj vikend naši najbolji plivači i plivačice uspješno su nastupili na Otvorenom paraplivačkom prvenstvu Hrvatske u Splitu. Na natjecanju je nastupilo 105 plivača iz 6 zemalja, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Italija i Bosna i Hercegovina. Čestitamo cijelom timu na uspješnom nastupu i osvojenim odličjima.

   

Katia i Fran do četri zlata

sokoli

Sukladno planu natjecateljskih aktivnosti u ovoj godini Karate klub Hrvatski sokol je 17.02.2018. učestvovao na međunarodnom karate turniru u mjestu Sombor, Srbija u organizaciji KK Ravangrad s dva natjecatelja i to svaki u dvije kata natjecateljske kategorije.

   

Ivan Horvat po šesti put prvak Balkana

Horvat Ivan 015

Osječki skakač s motkom Ivan Horvat uspješno je nastupio na Dvoranskom prvenstvu Balkana za seniore i seniorke održanom 17. veljače u Istanbulu i stigao do još jednog zlata s balkanskih prvenstava.

   

Timon Perić viceprvak Hrvatske

timon peric

Judo klub Mladost je na PH za seniore i seniorke predstavljalo 4 natjecatelja/ice a najbolji rezultat ostvario je Timon Perić koji je osvojio srebro u kategoriji do 60 kg. Aktualni kadetski prvak (rođen 2001. godine) do finala je došao s tri pobjede.

   

Essekeru četri zlata i dva srebra

PETAR BORNA TIN

Natjecatelji Karate kluba Esseker su uspješno nastupili na međunarodnom turniru u Somboru. Prvo je Martina Sekulić koja je bila i jedina naša predstavnica u katama osvojila srebro u kategoriji učenica.

   

Osječani osvojili 5. medalja na Međunarodnom turniru u Somboru

karate1

Natjecatelji Karate kluba Kuna iz Osijeka nastupili su na Međunarodnom karate turniru u vojvođanskom Somboru. U jakoj konkurenciji dvadesetak klubova iz Srbije, Mađarske, Rumunjske i Hrvatske mlade nade osječkog karatea osvojili su ukupno pet medalja.

   

Tour of Croatia ponovo starta iz Osijeka

tour of croatia osijek 25

Biciklistička utrka Tour of Croatia održat će se četvrtu godinu zaredom, od 17. do 22. travnja 2018. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara diljem cijele Hrvatske.

   

TK Osijeku srebro u Vrbovcu

tk osijek

Proteklog vikenda u sportskoj dvorani u Vrbovcu, 10.02.2018. održan je M-2 2018 u organizaciji taekwondo kluba Rugvica.

   

Stranica 1 od 165