Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Anja i juniorski tim treći, Barbara sedma

slovacka 01

U subotu su naši natjecatelji nastupali na otvorenom prvenstvu Slovačke – Grand Prix Slovakia 2017. u sklopu hrvatske reprezentacije. Na tom natjecanju prijavljeno je 1909 natjecatelja iz 21 države. Prve su na tatami izašle Zoe Stober i Barbara Kokić u kategoriji kadetkinja te Ivor Premec u kategoriji kadeta.

   

Test za Iktusove veslače u Zagrebu

regata2014

David Šain vrlo zadovoljan postignutom brzinom, Krešimir Ižaković optimističan nakon juniorskih rezultata. U subotu, 25. ožujka 2017. godine održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba, prva ovogodišnja regata u Hrvatskoj s utrkama na 2.000 metara. Treneri reprezentacijskih posada još su jednom provjeravali brzine i napredak u odnosu na prošlu godinu, a rezultati će im poslužiti za kreiranje posada na ovogodišnjim međunarodnim natjecanjima.

   

Mladi karataši Hrvatskog sokola dostojno predstavili svoj grad i županiju

karate sokol 01

Na ovogodišnjem međunarodnom turniru CROCUP održanom u mjestu Nedelišće, poznatom po svom najboljem športašu gimnastičaru Filipu Udeu. Na turniru, nastupili su 408 natjecatelja iz 58 klubova i 5 europskih zemalja ( Slovenija, Mađarska,BiH, Slovačka i Hrvatska).

   

Vaterpolski spkektakl u Vukovaru

vaterpolo vukovar

Na novootvorenim bazenima u Vukovaru danas će se održati pravi vaterpolski spektakl. Hrvatska će vaterpolska reprezentacija odigrati utakmicu 5. kola Svjetske lige protiv Francuske i bit će to prva utakmica koju će jedna hrvatska reprezentacija odigrati u Vukovaru od postojanja Hrvatske države.

   

Aikido delegacija u Makedoniji

aikido 01

Delegacija Hrvatskog Aikido saveza posjetila je Makedoniju i u Skopju odrzala dvodnevni seminar. Domacini ovog medjunarodnog susreta bio je Tenshinkad dojo klub Skopje, a seminar je vodio Sensei Robert Malić 5.Dan Aikikai kao predstavnik Hrvatskog Aikido Saveza, te četiri člana Aikido Društva "Slavonija" - Bindokan dojo Osijek pod vodstvom Alen Zita 2. Dan Aikikai.

   

Kadeti Slavonije ekipni prvaci Hrvatske u krosu, seniori drugi

Ekipa kros Cakovec 2017

Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu održano je 11. ožujka u Čakovcu. Atletski klub Slavonija-Žito imao je ekipu u 7 kategorija, a osvojio je 5 trofeja. Za ukupni poredak u svakoj kategoriji bodovala su se 3 najbrža klupska trkača.

   

Pet bronci za TK Osijek

tk os 01

U sportskoj dvorani Trešnjevka u Zagrebu održano je 2. Seniorsko prvenstvo Hrvatske U-21, 2017. godišta 2001.-1997. u organizaciji taekwondo kluba Metalac. To se natjecanje održalo u sklopu turnira Metalac open. Na turniru se okupilo oko stotinjak mlađih seniora iz 27 klubova iz cijele Hrvatske.

   

Vukovar na jesen dobiva opremljeni atletski stadion

vu stadion

Vukovar će do kraja rujna dobiti potpuno opremljeni atletski stadion, najavili su danas u Zagrebu gradonačelnik Ivan Penava, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić.

   

GD Osijek – Žito seli u Šećeranski dom

gdosijekzito gimnastika 3

Zbog početka, dugo isčekivanih, građevinskih radova na dogradnji Sokolskog doma, a do završetka istih, svi treninzi i proslave sportskih rođendana u organizaciji Gimnastičkog društva Osijek – Žito provodit će se u Šećeranskom domu (Ul. Krste Frankopana 99, Osijek) počevši od ponedjeljka, 13. ožujka 2017. godine.

   

Plesni studio Illusion plasirao se i ove godine na svjetsko plesno natjecanje DanceStar

illusion 01

Na kvalifikacijskom turniru DanceStar Croatia koji se održavao od 03.-05.03.2017. u Zagrebu ,te je dio najveće međunarodne plesne turneje –DanceStar World Tour 2016,plesni studio Illusion i ove godine niže velike uspjehe.

   

Stranica 1 od 149

72°
22°
°F | °C
Vedro
29%
Sri

52 | 69
11 | 20
Čet

48 | 69
8 | 20
Pet

47 | 70
8 | 21
Sub

48 | 71
8 | 21

Najave događaja

Ponuda poslova