Ostalo-Sport

Ostalo-Sport

Nemčanin nakon petog mjesta na juniorskom EP kreće u borbu s ''velikim dečkima''

mauro nemcanin

Ovo prvenstvo Europe Mauru Nemčaninu bilo je posljednje juniorsko natjecanje. Osvojivši 5. mjesto (zapravo djelivši 4. i 5. ocjenu) u konkurenciji 130 najboljih juniora Europe Mauro Nemčanin je zaključio izrazito uspješnu juniorsku karijeru.

   

Seligman: ''Posebno sam sretan što sam medalju donio u Osijek''

osijek seligman 1

Nakon povratka Roberta Seligmana iz Glasgowa gdje je na Europskom gimnastičkom prvenstvu osvojio srebrnu medalju na konju s hvataljkama, u svečanoj dvorani na prvom katu Hotela Osijek održana je press konferencija na kojoj su, uz srebrnog hrvatskog gimnastičkog reprezentativca bili nazočni i njegov trener i potpredsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Vladimir Mađarević i predsjednik Gimnastičkog društva Osijek- Žito Marko Pipunić.

   

Oštri Gang slavio u žitu golom u zadnjoj sekundi

Ostri Gang pobjednici turnira

Šestu godinu zaredom belišćanski je bazen bio domaćin neobične manifestacije - amaterskog vaterpolo turnira simbolično nazvanog “Vaterpolo u žitu”.

   

Marsovac Tomašević uspješan u Novom Sadu

tomasevic

Proteklog tjedna u Novom Sadu je održan jak međunarodni turnir na kojemu je nastupilo preko 220 natjecatelja.

   

Još jedan veliki uspjeh osječkih veslača - Lončarići brončani na svjetskom prvenstvu

loncarici

Nakon četiri dana iscrpljujućih utrka na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Račicama u Češkoj Patrik i Anton Lončarić vraćaju se u Osijek s još jednim u nizu velikih odličja - brončanom medaljom. Dokazali su kako su u vrhu juniorskog veslanja u svijetu, a ponosno nose kući i najbrže izveslano svjetsko juniorsko vrijeme!

   

Seligman ostvario uspjeh karijere

EC Glasgow

Hrvatski gimnastički reprezentativac Robert Seligman osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Glasgowu.

   

Seligman u finalu Europskog prvenstva

seligman robert

Hrvatski gimnastičari Filip Ude i Robert Seligman plasirali su se u finale konja s hvataljkama na Europskom prvenstvu u Glasgowu.

   

Svjetske dječje igre: Osječanke srebrne u odbojci i štafeti 4x100m, Lorena Faktor brončana u visu!

Cosic Nikolina Faktor Lorena Bosic Melani Akmadzic Iva

Osmero članova Atletskog kluba Slavonija-Žito nastupilo je na 52. Svjetskim dječjim igrama koje su održane od 29. srpnja do 3. kolovoza 2018. u Jeruzalemu, glavnom gradu Izraela.

   

Seligman uoči Europskog prvenstva: Spreman sam i očekujem ulazak u finale

Seligman 1 MB

Robert Seligman, u pratnji svog trenera Vladimira Mađarevića, danas putuje u Glasgow na 33. Europsko prvenstvo u sportskoj gimnastici.

   

Klara Božičević brončana na Prvenstvu Hrvatske

pk osijek1

Na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine, održanom na bazenu Svetice u Zagrebu od 26. do 29.07.2018.g. nastupili su najbolji plivači Hrvatske. PK Osijek Žito nastupio je s dvije plivačice (Klara Božičević i Ivana Granoša) i četiri plivača (Marko Filipović, Petar Knežević, Filip Ovničević i Ivan Filipović).

   

Stranica 1 od 175