Sport / Odbojka

Domaći poraz odbojkašica Osijeka

Domaći poraz odbojkašica Osijeka

Ovog vikenda nastavljeno je državno odbojkaško prvenstvo za žene, a odbojkašice Osijek doživjele su poraz od ekipe Kaštela DC.

6402433070643faa19632cf1939c80d6.jpg

Bio je to drugi poraz u prvenstvu osječkih odbojkašica. U prvom setu neizvjesnost je trajala samo do prvog tehničkog time-outa, na koji su gošće otišle s vodstvom 8:6. Nakon toga imale su dobru seriju i povele 13:8, u nastavku su samo dizale prednost, koja je otišla i na deset poena (10:20). Osječanke su uspjele smanjiti prednost, ali ne i preokrenuti rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekipa Kaštele u završinici susreta preuzela je dominaciju, otišla na prednost od 24:19, iskoristila drugu meč-loptu i drugi put ove sezone pobijedila Osijek.

"Najveći krivac za poraz je pritisak! Ovo je bila derbi-utakmica, a i Kaštela DC jedina su ekipa od koje smo do sada izgubili u prvenstvu, željeli smo joj uzvratiti za taj poraz, ali nije završilo prema željama. Moja je ekipa, jednostavno, podlegla pritisku i velikim željama, iz toga su se rađale pogreške, najbolje se to vidjelo u prva dva seta" , rekao je za Glas Slavonije nakon poraza, trener Osječanki Miroslav Đekić.

[blockquote]OSIJEK - KAŠTELA DC 1:3
Rezultati po setovima: 9:25, 21:25, 25:19, 20:25[/blockquote]

Izvor: Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!