Kick plesao na Kupu Hrvatske

Kick plesao na Kupu Hrvatske

kick 495 1

01.travnja 2012. godine Plesni klub Kick je sudjelovao na Kupu Republike Hrvatske,natjecanju u Akrobatskom rock 'n' roll-u prvi puta održanom u Koprivnici u organizaciji Plesnog kluba Limbo rock.

Nastupili su sa jednim parom u kategoriji Mini i jednom Mini formacijom kojoj je ovo ujedno bilo prvo natjecanje. Plesni par Doris Marjanović – Ivan Đapić u svojoj kategoriji osvojili su 11. mjesto i tako dokazali da svojim trudom i radom, laganim koracima, idu prema vrhu.

U kategoriji Mini formacije 2 nastupili su sa formacijom ''Butterflys'' koja je osvojila 12. mjesto u svojoj kategoriji. U formaciji su nastupile: Petra Štrbik, Martina Marjanović, Lara Kugler, Kristina Lenger i Anita Huzanić. Moramo napomenuti da je ovo njihovo prvo natjecanje u životu i da će ovaj rezultat biti jedna velika motivacija za njihov daljnji rad.

kick 495 2

Trenutno su u pripremama za slijedeće natjecanje koje nam je jako važno, a to je Prvenstvo Republike Hrvatske koje će se ove godine održati u Slavonskom Brodu i to 12.5.2012. godine.

Ovom prilikom napomenuli bi da imaju i upise u nove grupe. Za sve one koji žele probati nešto novo, zanimljivo, dinamično, neka se jave na jedan od kontakata : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili 092/ 263 76 66.

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak