Osijeku odbojkaški Final four

Osijeku odbojkaški Final four

Jučer je Hrvatska odbojkaška udruga i službeno objavila gradove domaćine završnog turnira odbojkaškog Kupa Hrvatske u obje konkurencije. Osijek će ugostiti Final four u muškoj konkurenciji, a žene će igrati u Rijeci.

- Drago nam je što će odbojkaši prvi trofej sezono loviti u našem gradu. OK Mursa, zajedno s Gradskim odbojkaškim savezom te Osječko-baranjskim, uz podršku Grada, odlučio se prihvatiti domaćinstva, koje će bez sumnje biti na najvišoj razini. Između ostalog, u natječaju smo naglasali da su se osječki odbojkaški djelatnici već iskazali u organizaciji velikih natjecanja. Muška i ženska reprezentacije Hrvatske posljednje su dvije godine baš u Osijeku igrale najvažnije utakmice, stoga je i razumljivo da dobijemo organizaciju i velikog domaćeg natjecanja, što završnica Kupa zasigurno jest - kaže predsjednik Murse, Slavko Rauch. Tako će slavonska metropola nakon devet godina ponovno ugostiti najbolje četiri momčadi u ovom natjecanju.

Danas je u Zagrebu i ždrijeb parova polufinala. Osim domaćina u bubnju su Mladost Marina Kaštela (brani naslov), Mladost (Zagreb) i Rovinj. Turnir u osječkom Gradskom vrtu igrat će se 27. i 28. prosinca. Odbojkašice u Rijeci i počinju i završavaju dan nakon muškog kvarteta. Naslov pobjednica brane Vukovarke, a još igraju Rijeka, Kaštela DC i Split 1700.

N.B. (Glas Slavonije) 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja