Sport / Odbojka

VIDEO: Mursa u borbi za sam vrh

VIDEO: Mursa u borbi za sam vrh

Odbojkaši osječkog prvoligaša Murse intezivno se pripremaju za vrlo ambicioznu sezonu. Nakon dobrih rezultata u prošlom prvenstvu, ove godine Osječani očekuju još više, pa čak i borbu za jedan od trofeja.

Sve je poduzelo čelništvo kluba kako bi Mursa ove godine igrala značajnu ulogu u prvenstvu Superlige. Iako su prošle godine četvrtim mjestom izborili nastup u euronatjecanju Chalenge Kupa, Osječani nisu okusili iskustvo europskih izazova, no ove godine ciljevi su im puno veći. Borba za sam vrh.

Mursa je dovela pojačanja, mladog tehničara Nikolu Ščerbakova koji je bio proglašen najboljim kadetom Francuske, zatim iskusnim povratnikom iz inozemstva Draganom Puljićem, a na trenigu se danas pojavio i tandem iz Novog Sada, isksunih provjerenih igrača, reprezentativaca Srbije. S njima i posve mladim igračima Mursa bi doista mogla ove sezone pretendirati i za naslov prvaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani dakle žele organizaciju završnice Kupa Hrvatske koja će se igrati u mjesecu prosincu. No, u svakom slučaju ljubitelji odbojke imat će što vidjeti u dvorani Gradski vrt ove godine. Prvu prijateljsku provjeru Mursa će imati u utorak s momčadi mađarskog Kapošvara.

VIDEO:

TEKST: STV


Izdvojeno

Reci što misliš!