Sport / Odbojka

Zlato za Legice iz Osijeka

Zlato za Legice iz Osijeka

U Splitu je po prvi puta u periodu 25-28.08.2015 g održano Veliko Međunarodno finale, Sportskih igara mladih, svih prvaka Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, u svim granama sporta.



Legice iz Osijeka (Linga-Čepin) u kategoriji dvoranske odbojke uzrast 2000. godišta i mlađe, predstavljale su Hrvatsku i odigrale dvije jako teške, ali po njih, jako uspješne utakmice, sa predstavnicama Srbije i BiH.

Legice su za Hrvatsku izvojevale oba puta pobjedu, rezultatima 2:1 u setovima i protiv sjajne Srbije i protiv odlične BiH i tako kući donijele još jedno zlato.

Velika pohvala organizatorima, jer je manifestacija sportskih igara mladih, u ovih nekoliko mjeseci koliko je trajalo odigravanje po regijama, drzavna prvenstva i na kraju međunarodno finale, uspjela okupiti preko 130.000,00 djece iz raznih sportova u sve tri drzave.

U današnje vrijeme tehnološkog napretka i velikog problema održavanja interesa za sport među djecom i mladima, ovo je hvale vrijedna manifestacija.

Za ekipu Legica Osijek, nastupale su: Mika Grbavica, Nora Đurić, Ira Merkaš, Ivana Lovrić, Petra Purgar, Lea Bešlić, Lara Matusina, Petra Dugandžić, Karla Maria Mak, Magdalena Runje, Magdalena Parać, Matea Trampus, Matea Tomas, Maria Lovrić, Ena Kotromanović, Ana Budalić, trenerica Mihaela Grbavica.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!